Recommended Posts

sinoc mi se odlomio dio propelera viska i uradio u cosak hladnjaka. (kako se to moglo desiti ne znam. inace mi je jedan propeler slomljen od skoro, pa sam na suprotnoj odrezao po malo od dva, da bi bili u balansu.)

propisao je.

sad ne znam da li se to moze variti? i dal je to efikasno? tj koliko ce drzati i oce li se pregrijavati?

evo slika:

http://s15.postimage.org/ag535g42i/IMG_20120108_085259.jpg

http://s15.postimage.org/avgcygpzu/IMG_20120108_085456.jpg

Link to post
Share on other sites

Taj deo hladnjaka kad se krpi mora ljudski da se zagreje, prilikom grejanja moze da dodje do deformacije plasticnog dela ili dihtunga izmedju aluminijumskog i plasticnog dela.Pokusaj pa sta ti bog da, posto je ovo praznicno vreme, mozda ces i imati srece. Pozdrav.

Link to post
Share on other sites

moze se krpiti,ali ja ne bih preporucio krpljenje.na M10 motoru sam imao slican problem,prvo probao krpiti stari hladnjak,pa nije vredelo,pa posto mi je novi bio skup,a polovan nisam mogao nabaviti,stavio sam ladin hladnjak,koji takodje nije radio svoj poso,jer se motor grejao i problem sam resio tek kad sam nabavio polovan originalni hladnjak.tako da je moj savet,menjaj hladnjak,moze i polovan,ali citav i obavezno resi visko,ne moras da menjas ceo visko,mozes samo elisu da zamenis.pitaj mirka iz ns,on bi trebao imati sve sto ti treba,a korektan je u poslu.

Link to post
Share on other sites