9Stefan4 0 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Naime, auto je na mojoj mami, a ona je u inostransvu. Mene zanima, da li mogu da registrujem auto, ona je ostavila punomoc i rekli su mi da moze tako da se registruje. Ali sada mi govore da necu moci da registrujem zbog nekog novog zakona koji je donet od nove godine. Pa bih mi mnogo znacilo da mi neko kaze da li moze ili ne... Hvala unapred! :lol: Link to post Share on other sites
marudza 0 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 ako je overeno i ako na njemu pise da mozes da registrujes,odjavis,prevedes itd.onda mozes... Link to post Share on other sites
Slobodan Palic 0 Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 ako je overeno i ako na njemu pise da mozes da registrujes,odjavis,prevedes itd.onda mozes... ma mora da moze/evo ja to isto od sutra krecem da radim. Link to post Share on other sites
Dejan NS 0 Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Moze bez problema , reg sam pre neki dan po ovlascenju , kod satelitske pijace nema uopste guzve . Link to post Share on other sites
zlaja81 0 Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Bitno je samo da je overeno i mozes bez problema.. Link to post Share on other sites
9Stefan4 0 Posted March 28, 2012 Author Report Share Posted March 28, 2012 Hvala vam puno! Link to post Share on other sites
Recommended Posts