Recommended Posts

Evo opet (odnosno i dalje) imam problem sa fabričkim alarmom na mom 320d facelift-u 2003.g.p. !I dalje se ponekad uključi bez ikakvog razloga (gledao sam i prekidač ispod haube - očistio kontakte, provjeim da nema insekta u kabini posto mi je jedan lik rekao da ga i muha može aktivirati ali izgleda kod mene je nesto u šlusu???) . E sad pitanje - kako ga trajno isključiti?

POZZ i hvala ljudi unaprijed!

Link to post
Share on other sites

Pa zar taj prekidač nije samo vezano za nasilno otvaranje haube??? ili griješim?

Znači senzor pokreta je i dalje aktivan i kad isključim taj prekidač

Link to post
Share on other sites

Zlaja a zasto bas taj prekidač pravi ovakav problem? Pa valjda svaka vrata imaju ovakav nekakav prekidač - da li bi mogao biti problem u njima ili je jednostavno ovaj ispod haube "slaba karika"? Hvala ti na trudu da mi riješiš ovu enigmu

Link to post
Share on other sites

Pa ja mislim da tebi nepravi taj prekidač problem,naravno posle svega što ti se dešava ti imaš negde neki problem što možda možeš dijgnostikom da pronađeš,ali taj prekidač ispod haube ti aktivira alarm naravno treba daimaš i senzor u kabini, mada iskreno neznam gde se nalazi,ali isključivanjem tog ispod haube bi trebao da rešiš to da ti se uključuje sam od sebe,ali mislim bez dijagnostike teško da ćemo naći kvar,probaj da isključiš to pa ćeš videti šta se dešava ;) :)

Link to post
Share on other sites

Samo ti isključi prekidač i nećeš više imati problema. Na mom e39 ima već 3 god kako je isključen i više nemam problema. Ali u slučaju da ti se opet upali bez razloga onda je u pitanju senzor plafonu.

Link to post
Share on other sites

e citam ovo pre neki dan i reko hvala bogu ja nemam taj problem... i danas iz cista mira sedim u dvoristu i gledam u auto i on upali alarm... sad ne znam jel ima mozda neki senzor ako ga popreko pogledam :dance3:

Link to post
Share on other sites