Zanimljivo o BH tuningu


Recommended Posts

josh me boli stomak od smeha...

eee da je to sluchaj samo u BH

mislim da na nashim ulicama postoji mnogo vishe ovakvih i gorih primera

ali chudo, ja ovakvo tuniranje vidjam po BGu ali...

chim izadjem malo van njega u neko okolno seoce

brate svaaaaaaki drugi je bash kao ovde opisan

jel se i vama tako chini?

Link to post
Share on other sites

Slučajno sam ovo pronašao, tip je ali 100% opisao mog prvog komšiju koji ima GTI 2, čak i one rukavice na retrovizoru. Mili Bože neki dan je presvukao sjedišta, nisam mogao izpristojnosti da se smijem, morao sam otići kući. Materijal je kao od sjedišta i voza, znači onaj tvrdi skaj od kineskih patika. Inače vozio sam njegov gti, do 100 je uredu, posle .... ja nisam ni smio probati, bole ruke, u glavi brunda, i da kad pada kiša treba ti košobran. :preved: Inače, što je još zanimljivije platio ga je kao i ja e34!? Izdigo ga neki pajdo, kao ima remus, štopke... bolesno... :blink: :blink: :blink:

A jednostavno ako hoćeš biti primjećen kupi BMW :)

Link to post
Share on other sites

ima toga svugdje ne samo u bih,u austriji je malo drugacije sve moras uvesti u saobracajnu,desava se da nasi to ne voze na testove i vozaju dok ih policija ne zaustavi ne skinu tablice poslije moraju zvati slepsluzbu,placati kazne meni de desavalo kada sam dolazio dole sa M5 ide neki covjek sa nekom borom naravno tuning zagrebacke tablice odjednom mu otpade zadnji lonac jedva sam se uspio skloniti poslije ja njemu blicam on nista jer moze se desiti da neko nastrada

Link to post
Share on other sites

Pa ima toga i kod nas, nije da nema.... Ko je vidjao Black knights na Banjici zna o cemu pricam. A ja skinuo M nalepnicu sa auta kad sam ga kupio zato sto nije M ... cccc.

Link to post
Share on other sites

Još se nemogu načuditi nekim tunerskim sajtovima, tj. forumima. Čovječe baš sam ostao bez teksta kada su komentarisali šta fali autu jednog člana ovog kluba, a auto je za pet. Tu možeš vidjeti stvarno čudne stvari, skroz čudne...

Link to post
Share on other sites

Čuo sam da to autu daje 20-30 konja!??? Mnogo kaže rasterećenije radi :blink: :blink: :blink:

Jbg, kad voziš aleko ili dačiju ili škd favorit nemožeš ni brusilicom napraviti veću štetu na motoru, sve se može srediti silikonom i žicom, još ako imaš selotejep :blink:

Link to post
Share on other sites