Toplica 0 Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Ljudi imam jedno pitanje :-) Video sam ovu nalepnicu na vise bmw-a pa me zanima da li neko zna sta znaci ? :-) ovo je slikano na F10, a video sam i na E92, M6, X6 itd. Link to post Share on other sites
megadeki 0 Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Mislim da piše "homes" i to me brine...Ako nije za "homiće"... Link to post Share on other sites
Kirito 0 Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 hahahaha Pa da li si uz natpis vidio nesto vise msm uz ovaj natpis da li su auta drugacija imaju li nesto mozda je neka nova Tuning furka neke firme koja saradjuje sa BMW :D Nzn :huh: Link to post Share on other sites
DEJAN74 0 Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Mislim da piše "homes" i to me brine...Ako nije za "homiće"... Nije to homic no pedercina :dance3: :dance3: :dance3: Link to post Share on other sites
nele11 0 Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Ma ne,ti sto voze skuplje automobile znaci da imaju para,lepe kuce takodje imaju,stila imaju(cim kupuje f10)mozda nedeljom igra golf ili pije sampanjac na nekoj vikendici na moru,e oni nisu brate pedercine,to su ti gejevi(homici,homoseksualci itd)A ovi sto voze auto od +10,15 godina,nemaju stila,nemaju do jaja gajbu,ne piju sampanjac i ne igraju golf,e to nisu gejevi nego najgore pedercine...E u tome je razlika :pleasantry: Link to post Share on other sites
djapedjape 0 Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 ristajl i osvezeni motori http://www.polovniautomobili.com/wiki-Noviteti/bmw-osvezio-kompletnu-seriju-5.php Link to post Share on other sites
Recommended Posts