Recommended Posts

dakle javlja se napred na levoj strani neko lupkanje kada se vozi po neravninama ,kada se u mestu volan samo pomalo mrda levo desno cuje se to lupkanje kod letve na levoj strani . usput zamenjeno je skoro sve na trapu obe viljuske sa silenima oba stabilizatora ,oba amortizera cak i sverni zglob levi tj ceo onaj deo sto ide iz letve i na kojem se srafi spona (sve novo) i uradjena je reglaza . Neko rece da na hidraulicnim letvama ne moze da se cuje lupkanje vec moze samo ulje da iscuri ,zna li neko sta moze da bude ... ova je sa slike http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Sedan/Europe/318i-M43/LHD/N/1999/december/browse/steering/steering_linkage_tie_rods/

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Ipak je letva stradala ,levi kraj ima luft unutar letve ,dali to moze da se remontuje i dali neko ko radi remont vec ima remontovanu letvu pa samo da dam moju i uzmem drugu ili se kod svih ceka ?

Link to post
Share on other sites

Kontaktiraj ovaj servis za remont letve- meni su radili letvu na AR156, skroz korektno odrađeno, garancija god. dana. Princip rada je bio demontaža ovde u ns kod mog majstora, pa smo brzom poštom poslali letvu, 1 dan su je radili pa vratili isto brzom poštom... malo traje procedura, ali jeftinije je nego nova, a pouzdanije od polovne ;)

http://srbija.aladin.info/automobili/auto-servisi/70223-auto-servis-dragi-sopot

Link to post
Share on other sites