Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Auto je extra nema šta :D Što se tiče tog voskiranja 4 puta nedeljno, mislim ne da je previše nego da je nepotrebno, imam jednog prijatelja koji isto tako radi, nema voskova kakvih nema od voskova od Ferraria pa nadalje ali to radi jednom mjesečno. Ali imam jedno pitanje, vidi se da si veliki zaljubljenik u auta i imaš finansijske mogućnosti da ih održavaš, ali kako ti ne smeta taj "lijevi" radio što je ubačen? Ja lično kad to vidim meni se zgadi sve. Ima kupi se YATOUR skopčaš i imaš brate i SD card i USB i AUX. Možeš sprovesti ispod naslona za ruku, gdje ti je volja i riješen problem. 16 iženjera skakalo oko auta i onda ubace neki radio bezveze, samo jer ima cd ili usb. Još kad ubace radio koji svijetli plavo, zeleno ili bijelo pa mislim... :D

Link to post
Share on other sites

Pa vidis taj levi radio je KENWOOD KDC BT 50U koji kosta sa komandama za volan 300 eura.Razlog za zamenu originalog auto radia je superiornost, u svakom pogledu sto se tice zvuka ko zna sta je KENWOOD zna o cemu pricam.Inace ugradnju sam uradio sam sa posebnim adapterom koji se dosta razlikuje od standarnih. :acute:

Link to post
Share on other sites

Pogrešno si me razumio, nisam ciljao na zvuk nego na estetski izgled :D A i to što sam napisao "lijevi" nisam mislio da je neki od 20€ nego da nije originalan. Vjerujem da ima dosta bolji zvuk ali opet svako ima nešto svoje jer npr. meni je i orginalan radio zadovoljavajući s' obzirom da kada slušam na max-a 5min, poslije ne čujem kako treba pola sata. Nemoj šta zamjeriti, auto ti je boli glava i svaka čast na tome i opet kažem svi se mi razlikujemo i svako uređuje svoje auto kako želi :) Lijep pozdrav i samo napred :)

Link to post
Share on other sites