Recommended Posts

Imam sledeći problem na kockici M10 karburator 1800 ccm, termostat je zamenjen, a temperatura ponekad varira, nekad stoji tačno na sredini, nekad 3-4 mm levo, nekad 3-4 mm desno, u čemu bi mogao biti problem? Dešava mi se da postigne radnu temperaturu, upalim grejanje a duva hladno, pa tek kasnije počne da greje?

Link to post
Share on other sites

Pojavio se slican problem i kod mene,kazaljka cak malo predje zadnju liniju do crvenog i igra kao plovak na pecanju(naravno kad ima ribe) stanem pored puta i zaustavim visko rukom i zavrtim ga na drugu stranu. Kada je hladan okrece se mnogo teze nego topao, kako treba da radi ispravan visko?

Link to post
Share on other sites

Ispusten je vazduh iz sistema za hladjenje i opet se javljaju problemi. Temperatura varira, nekad bude sve vreme ispod sredine, nekad bude iznad, nekad bude na sredini, grejanje nekad imam, nekad ne. Auto gubi vodu, na oko 600 km 1,5 litara fali. Juče sam uzeo da dolijem vodu, otvorio čep a voda izbija napolje, baš je veliki pritisak. Da li je u pitanju dihtung glave ili postoji još neka opcija?

Link to post
Share on other sites