Recommended Posts

Molim majstore da mi kazu sta misle!

Imam 324d e30 86.god. on fabricki ide 165km/h, kod mene ide 170. ali kad ubrzavam ili krecem sa malo jacim gasom proklizava mi zamajac, lamela ili sta vec(cuje se kako skripi metal od metal). kvacilo hvata skroz na vrhu, kad krecem auto malo zatrza pa onda krene, inace uzbrdo bez gasa izvuce bez problema, tako da mislim da nije lamela.

Sad pitanje za sve! STA DA RADIM?

Link to post
Share on other sites

posto imas isti auto kao moj interesuje me da li je normalno da na 2000 obrtaja ide 90 km/h u petoj brzini?mislim da mu je menjan diferencijal ,a nemam koga da pitam jer je bivsi vlasnik preminuo.moj majstor misli da je menjan jer je i njemu cudno,a potrosnja mi se krece oko desetke.mislim da je velika.a sto se tice tvog problema mislim da ti majstor proveri lamelu.

Link to post
Share on other sites

za rala: moj ide petom 100 na 2500obrtaja a potrosnja na otvorenom putu mi je 5.8litara a uz to mi je jos i bos pumpa malo rastelovana i baca mi naftu na jednoj dizni.

za bmw 528iA: gde da nadjem set kvacila novo i kolika je cena od prilike a koliko je polovno.

Link to post
Share on other sites

nemam pojma, kad sam kupio auto prosle godine, prodavac mi je rakao da je menjan zamajac ali da nije bas nesto extra. tada je samo trzao pri kretanju kad je zagrejan ali potezao je kao blesav. mogao sam i da potpisujem i da u trecoj cetvrtoj nabijem gas i da povuce. sada moram postepeno da mu dajem gas da ne bi proklizavao.

Link to post
Share on other sites
Novo je dosta skupo!Polovno moze da se nadje za 100-120e kod mene!

koliko sam miran sa tvojim kvacilom kada bih ga uzeo, da ne bude kao sa ovim proslim menjanjem pa da menjam svake godine

Link to post
Share on other sites

Glupo pitanje:

Prijatelju, pod 1. kupujes polovnu robu, pod 2. niko nezna kako ti vozis auto. Ako maltretiras auto i glanc nov deo ti moze trajati jedan dan.

Link to post
Share on other sites

324d

uporno ti se pise opomena da ne citiras post iznad a ti i dalje to radis.... za opomene na koje ne reagujes dobijas ban na 7 dana.... nemoj to vise da radis!!!

Link to post
Share on other sites