DraganE83 0 Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Pozdrav ekipi, nedavno sam presao sa E90 na E83 i jako mi smeta zvuk motora a posebno na oko 2.100 obrtaja, u kabini se cuje buka! da li je to kod svakog X3 ili imam neki problem?! jel imao neko ovakva iskustva? hocu da kazem da je E90 bio dosta tisi u voznji, i ovaj je ali kada sam na nekim vecim obrtajima i na otvorenom putu... svestan sam da nije isto voziti terenca i limuzinu ali opet... pozdrav Link to post Share on other sites
DraganE83 0 Posted October 10, 2016 Author Report Share Posted October 10, 2016 Nasao sam problem! U petak sam bio kod majstora i u pitanju je DPF filter, pokazao je na Bosch-ovoj dijagnostici, izgleda da je neko pre mene blokirao ili iskljucio da ne pokazuje check engine a brujalo je u kabini zato sto se mucio, nije imao dobar protok izduva! danas ce ga skinut i ocistiti pa cemo videti... pozdrav Link to post Share on other sites
tanatos 0 Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Moj se cuje dosta u kabini a BMW Bata Mirijevo je pregledao auto i rekao da je sve u redu... Sad si me bacio u rebus, moram da idem da prekontrolisem to. Mada, moj umesto zadnjeg lonca ima Remus i 3.0d, sve sam kontao da prenosi buku i vibracije u kabinu... Link to post Share on other sites
DraganE83 0 Posted November 29, 2016 Author Report Share Posted November 29, 2016 Meni je sada ok, ne cuje se toliko, malo je bucniji od E90 ali nisu iste klase auta, uvek je limuzina udobnija i tisa. sto se tice lampice za DPF, proverio sam ne postoji notifikacija da te obavesti da je zapusen nego jednostavno kada pocne slabo da vuce ides kod majstora i na dijagnostici ce pokazati. i dalje imam problem posto mi je izgleda crkao senzor temeprature izduvnih gasova pa nece da se regenerise DPF i nakon ciscenja DPF-a i dalje pokazuje na dijagnostici da je filter pun, ne znam ali jedno je sigurno, da moram da ga zakacim na BMW dijagnostiku. pozdrav Link to post Share on other sites
igorvuckovic 0 Posted April 2, 2017 Report Share Posted April 2, 2017 rjesenje je skidanje,te ciscenje dpf , uradio i dobio drugo auto ide kao nevrijeme ali mora ga skinuti te rasjeci i tecnosti za ciscenje natopiti te nakon izaprati Link to post Share on other sites
Recommended Posts