Problem kod bmw.a e30 325i KOMPIJUTER


Recommended Posts

E ovako. imam bmw.e e30 325i 86god. 126kw. imam problem sa kompijuterom, evo vec treci puta mi kompijuter crkaje..neznam vise sam sta da radim

Prvi puta kada mi je crko komp..desilo mi se u voznji, prvo mi se desilo u voznji..dok sam vozio mozda oko 80..samo je sjecnulo auto, ono kao da se ugasio na trenutak i upalio..nakon stotinjak km. posle toga, auto se samo ugasi u voznji..i nisam mogao da upalim..onda je dosao majstor i odslepao auto. i kada je majstor rekao da je kompijuter otisao..ja naso polovan kod jednog lika..sa istim brojem, 0 261 200 081...kada sam promjenio to..nisam dugo vozio. nakon dve sedmice mi auto mi se opet u voznji ugasi, i nece da upali nikako, opet otjeram kod toga majstora, sada je on ovaj komp..sto sam promjenio, on odnjeo kod nekog majstora da ga popravi, valjda je neke tranzistore il otpornike zamjenio i opet m i popravio auto..uglavnom uzrok toga mi nije rekao...nit zna..pitao sam ga sta je uzrok tome..kaze jbg nezna ni on sam..e sada mi je opet crko kompijuter, i neznam vise sta da radim..oovo me je puno kostalo, i sada neznam sta da radim..nasao sam kod jednog lika polovan komp..i sada neznam ako ga kupim i promjenim koliko ce mi auto dugo trajati....e sada je pitanje dali neko od vas imo iskustva sa ovime..il mozda ima neki dobar poznavalac bmw.a pa da mi objasni sta je uzrok tome..ja se izvinjavam na greskama u pravopisu..al vjerujte da mi nije do toga. koliko me je auto izjebalo..pomagajte :)

Link to post
Share on other sites

Ima sanse da je u pitanju i kratki spoj, mozda + zice imaju kontakt sa sasijom....

A da bi se to otkrilo, moraju svi sjebani ECU da idu kod majstora, on moze da otkrije dali je kod svakog crkao ista stvar.

Link to post
Share on other sites