Dado85

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dado85

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Automobil
    BMW E30 325i
  1. Pozdrav drustvo.. u plani je projekat da se ubaci iz sedmice e32 735i masina u kockicu e30.. zanima me odgovara li mjenjac od kockice na 35 ? i trebaju li se prepravljati nosaci motora, hvala. p.s. moze i koji koristan savjet ;)
  2. sila od auta..felge su preljepe za ovu seriju bmw.a samo da su malo vece..poz i sve najbolje
  3. pravo dobar..jos da su recaro sjedala :rolleyes:
  4. extra je nema sta..al te felge nikako ne stoje bengi
  5. fin je sa vanjske strane..al iz nutra je shit..ne svidja mi se volan, ljubicasti :rolleyes: sicevi losi, sat si fino uredio...i fali ti zadnji spojler :rolleyes:
  6. svidja mi se kockica..felge su extra...samo ako ne moze da ispuni sat, onda nevalja xD
  7. nije lose..jest da ima dosta ulaganja..ali ima da bude mashina kada se sredi...sretno :rolleyes:
  8. hmm..vidis toga se nisam sjetio..to cu obavezno majstoru podvuci da provjeri dal ne ulazi voda..da ne dobija vlagu...hvala druze..puno si mi pomogao :)
  9. E ovako. imam bmw.e e30 325i 86god. 126kw. imam problem sa kompijuterom, evo vec treci puta mi kompijuter crkaje..neznam vise sam sta da radim Prvi puta kada mi je crko komp..desilo mi se u voznji, prvo mi se desilo u voznji..dok sam vozio mozda oko 80..samo je sjecnulo auto, ono kao da se ugasio na trenutak i upalio..nakon stotinjak km. posle toga, auto se samo ugasi u voznji..i nisam mogao da upalim..onda je dosao majstor i odslepao auto. i kada je majstor rekao da je kompijuter otisao..ja naso polovan kod jednog lika..sa istim brojem, 0 261 200 081...kada sam promjenio to..nisam dugo vozio
  10. zovem se danijel..dado me zovu :) imam bmw e30 325i..1986god. metalic crna. cupe, 126kw