Novosadski sajam 2008


Recommended Posts

Ne mogu da verujem da BMW nije izlozio svoje modele na sajmu,jako sam razocaran :wacko: :vampire: a samo sam zbog toga i otisao na sajam.Usput sam upoznao lika iz Sida inace izlaze na sajmu auto presvlake i patosnice pa sam malo popricao sa njim i lik kaze da moze da uradi patosnice za BMW sa logom i sta god jos pozelis da pise na njoj a cena je 1100 din.Za pocetak bi morao da narucim 30 komada a posle bi clanovi mogli po komad da narucuju posto bi im ostao sablon.Imam njegovu vizit karticu,broj telefona a na nama je da se dogovorimo ko hoce da kupi i da se naruci,evo slika kako covek radi.

IMG_3636.jpg

A ovo je jos jedno blamiranje nase auto industrije,ne znam koji je mozak ovo pravio,osmislio,konstruisao :D :preved: :D :D <_< :drinks:

prosudite sami.

IMG_3637srbija.jpg

IMG_3639zelenidesna.jpg

a ovo je njegova cena

IMG_3638zelenicena.jpg

ne znam ko ce se voziti u ovom taxiu

IMG_3640taxi.jpg

IMG_3641taxi2.jpg

Ovo je mali izvestaj sa danas otvorenog sajma,ostaje nam jos u subotu i nedelju da nesto vidimo sto se tice izlozbe tuning vozila,i trke na 201m.

Link to post
Share on other sites

10000e?! cekaj jesam li dobro prebrojao nule?! ... ne mogu da nadjem smajli koji se krsti...

Ne mogu da verujem da nema BMW-a :wacko: :vampire: :D

Al dobro, sta je tu je... Valjda ima nesto pametno za videti... Vidimo se za vikend, poz <_<

Link to post
Share on other sites

Jbg ljudi ne znam sta da kazem ovi automobili su tako ruzniiiiiiiiii pogotovu ovi taxiji a i yugo..... clean energy ahahahahahhahahah

cudno mi je da nema bmw-a on bi ipak trebao biti br. 1 na sajmu.... :|

Link to post
Share on other sites

Da, ali ona taxi verzija u verziji sa najvishe opreme i nekim posebnim baterijama sa kojima moze da predje i do 300km sa jednim punjenjem koshta 30.000 EVRA sa pdv-om, bilo u emisiji SAT proshle nedelje.

Link to post
Share on other sites

The Ultimate Electric Driving Machine

bmw-hydrogen-racer.jpg

evo im pa nek crknu

inace BMW ima projekat elektricnih automobila spreman ali kazu da nema potrebe da izadju sa njime na trziste i serisku proizvodnju

Link to post
Share on other sites

Evo sad sam odgledao prezentaciju elekto yuga na SATU.

Motor sange 4kw, max. brzina 60 km/h. Moze sa jednim punjenjem da predje oko 100 km, a baterije se pune oko 6 sati. Cena ce biti 15000e , radice se probna verzija od 20 kom. Sklapa se od uvoznih komponenti.

Zadnjih sedista nema, tamo se nalaze baterije. To unutra izgleda katastrofa, ko da teglite ogromne akumulatore, onako lepo poredjane...(ili kao da imate mobilni, a u svakoj ruci nosite po kufer sa baterijama).

Eto posto se pricalo o tome u ovom topicu, ja sam i hteo da podelim to sa vama. I ne mogu vise da pisem i da pricam o tom sranju, mnogo mi je lose :pleasantry: .

Moram da postavim neki drugi post o BMW da se vratim u normalu....

Link to post
Share on other sites