Montenegro-Racing CLUB


Recommended Posts

mooooohf5.jpg

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Dragi prijatelji, uvažene kolege forumaši i budući članovi, pripala mi je velika čast da Vas obavjestim da je prvi Crnogorski auto klub, pod nazivom “Montenegro-Racing CLUB”, počeo da radi dana 27.03.2007. sa sjedištem u Herceg Novom a na teritoriji čitave države Crne Gore.

Pošto je Crnogorski auto-sport dao mnoge poznate asove poput Kuvelje, Asanovića, Kosaća, Kunčera, Lučića, Bakrača, Đurovića, Prlainovića, Banićevića, Vušurovića..... osjetila se potreba da se među omladinom mnogo više sazna o tjuniranim, stajlingovanim, sportskim automobilima, a i uopšte o saobraćaju i unapređenju bezbjednosti saobraćaja u Crnoj Gori. Svi znate da smo u proteklih par godina imali crne bilanse na putevima Crne Gore, i da su neka osnovna načela saobraćajnih propisa brutalno tim prilikama pogazena, radi takvih i sličnih stvari klub će raditi sa omladinom na edukaciji u saobraćaju, te da nam se opšta bezbjednost na putevima podigne na viši nivo.

"MR Club" je sebi postavio i visoke ciljeve u vezi sa manifestacijama koje će odrzavati, a koje će takođe biti zabavno-edukativnog karaktera. Svjedoci smo jako loših pojava na našim ulicama i u našim gradovima, a "MR Club" će se truditi da svoj toj omladini koja pokazuje makar malo interesovanja za auto sport, svojim predanim i požrtvovanim radom pokaže prave vrijednosti i otrgne sa ulica sve te dobre momke.

Takođe "MR Club" će upućivati te momke da ako već vole adrenalin i brzinu, iskoriste tu energiju na pravi način a brzinu nauče kontrolisati.

"MR Club" će u saradnji sa mnogim auto-kućama i ostalim zainteresovanim privrednicima sebi uvesti kao obavezu da svojim članovima izdejstvuje mnoge pogodnosti u smislu servisiranja i snadbjevanja djelovima za svoje ljubimce.

Na kraju dragi prijatelji, kao što je i svaki sport plemenit, tako će i naš sportski club učestvovati u svim humanitarnim akcijama koje budu bile u našoj moći, i pokazati plemenitost na djelu.

Napominjem svima da je rad kluba potpuno javan i da je otvoren za sugestije svih članova, jer ako našem klubu pristupimo kao prema ozbiljnom preduzeću gdje će svako imati svoj proizvod i takođe znati kome je taj proizvod upućen, imaćemo nadaleko čuven, jak i poznat klub. Posjetite nas na nasem sajtu www.montenegro-racing.com na kome se trenutno nalazi oficijalni forum kluba, a uskor i kompletna prezentacija, DOBRODOSLI!!!

Hvala Vam svima na podršci i neka nam je svima SREĆNO :D

Podgorica 03. April 2007.

Predsjednik kluba: Dobrilović Denis

Link to post
Share on other sites

e pa cestitamo i puno srece u daljem radu ......

Link to post
Share on other sites

to bi bilo vise nego extra , nadam se da ces da odvojis jedan kutak za nas klub

Link to post
Share on other sites