Recommended Posts

Ljudi pomagajte mi, treba mi pomoc od nekog ko je nekad ubacio m20 iz e30 u e34 u kom je bio m20. Oba motora su motronic, ali na bloku od kockinog motora nemam rupe da stavim peticine nosace a kockini nosaci nestoje na dobroj poziciji. Ko je to radio znace o cemu pricam. Jel zna neko sta je najbezbolnije? Unapred hvala!

Link to post
Share on other sites

Originalni nosac iz e34 ako pakujes na blok m20 iz kocke ti stvara problem jer fali jedam šraf-manijaci kojima ipak to ne smeta/pun svet ludaka/kad namontiraju nosac ostaju u problemu jer mu se ispod nosaca nalazi broj motora te da bi se isti procitao bice neophodna demontaza nosaca :preved:

Kockice su imale br motora na rubu sa karterom otprilike izmedju 1 i 2 cilindra

e34 zbog nosaca broj je izmesten na sredinu bloka izmedju4 i 5 cilindra da bi se na mestu starog nosaca pojavio jos 1 odlivak na bloku za koji je isti bio pricvrscen sa 3 šrafa m8

po evoluciji i pocetku pravljenja e34 od 88god i u kocku su ubacivani motori sa brojem na sredini koji su se mogli ugraditi u e34 sto znaci da je tvoj blok 87 god i stariji

Resenje za izlazak iz krize je sledece::::pozicioniras motor,i od plocevine 6-7mm napravis odgovarajuci nosac vodeci racuna da na njemu ostavis prorez kroz koji ce se videti broj motora--za poduhvat neophodni -----volja ,malo znanja,el aparat,brusilica,komad plocevine,macola ,osnovna boja i sprej,i naravno neko zaludan da se igra s"time :heat:

Link to post
Share on other sites