Ugradjen plin u e36 318 iS


Recommended Posts

Drugari...ugradio sam plin, pa koga interesuje moze da pogleda na fotografijama...ide extra...potrosnju jos nisam provalio...cena uredjaja sa ugradnjom je 620 eura...verujte, isplati se!

:)

Link to post
Share on other sites

Vidi se da je se neko trudio. Nego zasto je crevo ovoliko dugacko sto ide od isparivaca pa do dizni? Zar to nije moglo mnogo krace, direktno, nego ovako da obilazi i pravi ovoliki luk? Mozda bi bilo ruznije ali sigurno bi bilo bolje.

Link to post
Share on other sites

U pravu ste svi...u pitanju je Tomasetto...ugradjivao je Vasketov brat Goran u Vinogradskoj...ovo mi je cetvrti uredjaj da radim kod njih...nema zamerki.

Sto se duzine creva tice pretpostavljam da je moralo tako...

Pozz svima! :)

Link to post
Share on other sites
tomaseto je samo isparivac

uredjaj je poljski AC

rebrasta creva su bugarska

boca i selne su turska

a nosaci dizni su iz domace radinosti

:(

Boca je poljska, creva ne znam, ali mislim da nije toliko bitno, jer kad dotraju zamenicemo ih...ni plin koji trosim nije italijanski, tako da ni za ceo uredjaj nije toliko bitno...vazno je da besprekorno radi...bar je auto nemacki.

Link to post
Share on other sites
Koja kombinacija... Jos samo nesto kinesko i ima da radi kao munja... :(

Bolje da znas da je kinesko nego da neznas i prodaju ti to kao italijansko...uzgred na sajmu automobila u Sangaju prosle godine je izlagalo preko 250 kineskih proizvodjaca svoje modele automobila...nabroj mi 10 nemackih i italijanskih zajedno. :D

Link to post
Share on other sites