Nisam siguran koja je to računica u pitanju sa 2x20%... koliko sam ja čuo carina je ispod 10% (čak 7,5% za automobile iz EU). Ta carina se dodaje na osnovicu (cena iz ugovora o kupoprodaji ili račun od auto placa koji ti je prodao auto). U slučaju da je cena nerealno mala, prelazi se na katalošku vrednost i na nju dodaje carina. Kada se to objedini, dodaje se na taj celokupan iznos tih 18% PDVa. I to je sve oko toga uz troškove špedicije (jednom na ulaznom graničnom prelazu gde ti špediter izrađuje upućenje na nadležnu carinarnicu kojoj treba da se javiš u roku od 72 sata. To te tamo košta nekih 50 eur. Drugi špediter na mestu carinjenja uzme oko 100 eur. Plus minus (teže minus).
Ovo je teorija, rećiću ti kako sam ja prošao u praksi:
Pre nešto više od godinu dana sam pazario u okolini Štutgarta jedan e46, 316i, M43... ok, bio je oplemenjen kožom, PDC, klima (koji je pa nema), Xenoni fabrički, sa nekih 170000 km, ai auto "apoteka". Nemac, stariji, prvi vlasnik i od njega pazarim. Auto je proizveden aprila 2001. Ispao je negde oko **PM za iznos** eur, ali napravismo račun na **opet PM** eur. Ako prodje prodje. Prošle godine je stopa carinjenja bila 10% za eu vozila (neophodan je onaj fabrički papir da se to prizna) a 12,5% za ostale. Uz onih 18% PDVa ispadalo je negde 30ak post na osnovicu ukupno.
Sa špediterima sam prošao 50 + 100 eur. ( i još 50 jer je greškom navedeno mesto carinjenja gde se automobili ne carine pa sam morao i tamo za tih 50 da pravim usmerenje na glavnu carinarnicu). Carinik je tog dana odradio 6 euro3+ vozila među kojima i moj. Čekali smo od 7 ujutru kada su špediteri predali papire, carinik se pojavio oko 11 i digitalcem slikao automobile odpozadi i instrument tablu - kilomteražu valjda. Onda je nestao. Počeo je da se pojavljuje na po pola sata sa papirima koje je nosio špediterima. Jedan auto po jedan. Moj je stigao oko 6 uveče na red. Za njim ušao sam i ja , on je papire ostavio (rešenje) i otišao. Ja pitam špeditera "koliko me odrali?". Kaže "leleeee"... Očekiao sam da ukoliko prihvate račun platim oko 1400 a ukoliko ga ne priznaju prodje na oko 2000 eur. Plašio sam se da će da iznegiraju račun zbog opšteg izgleda automobila, kože... I ispalo je 1350 eur. Dakle, osnovicu su ispoštovali iz ugovora. Platih i nestadoh.
Setih se i tipa koji je samnom čekao da mu ocarine džip, omanji Land Rover iz 2001. Kaže, platio ga 3000 eur tamo - bez menjača koji je nakon toga kupio posebno i očekuje carinu na 1000 eur. Procenih ga da je štelovao račun. Dodje mu carina na 1500 eur i on poludi... neće da carini, vraća džip u Dojč... haos. Onda je sat vremena većao sa sinom, ljutio se na špeditere koji su ga uveravali da je dobro prošao i da je to minimalni iznos koji su videli na carinjenju jednog džipa tog tipa i tog godišta. Znači, uzeli su mu za osnovu 4500 eur iako je na računu bilo 3000. To je ispao nerealan račun. Na kraju je ipak platio tih 1500 eur.
Preterao sam možda u širinu, ali ukoliko izvučeš nešto iz ovoga što sam ja prošao biće mi drago.
Nek ti je sa srećom.