SFU

Members
  • Content Count

    189
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SFU

  1. dobar ali i skup! boja prelijepa!
  2. ima kod onog danka neke 17" work 9J sa offsetom za 3ke! mogu se fino sredit!
  3. chak izgleda veci! hahahahahaha da, lako ti se izivljavat na poshtene stock-ove
  4. motor ostao mali m? 2000 itb?
  5. fenomenalno! to je ta iz maslina jel? daleko najljepshi volan slazem se :(!
  6. para? kako mislish prednje!? svakako nisu za e36 (nepeglanih rubova) 8.5J et22 definitivno brutalan ma zayebavaju te zeljko, on je to radio s prvim (od kad je bijeli) felnama! a ove sa slike su LM!
  7. rub je (fabrichki) vec ispoliran!
  8. dobra RCII aj vrati chep, stavi amblem bbs, rastavi ih, ofarbaj u neku boju (po zelji)... vrati rub i perfektno!!! mnogo volim rc2 ali je ova jotaza i offset brutalan i za e39! PS: samo ih operi i "zamazi" ove gume malo! bolje da nisi slikao kako je grozno ispalo hahahahha
  9. digni kredit ili zalozi bubreg pa kupi ch (pa posle mozesh odrobit bubreg ako ti koja para iskochi)! i onda samo da kupish jedan e46 m3 da se slaze sa tim ch!
  10. to sad kazesh kad si ih se "trsio"! hahahahhaa
  11. hahahah na dbw sam mislio, ne znam shto napisah tsw ;)
  12. a vjerovatno ovaj shto snima ce mu dat znak da neko ide "u susret", nijedan klip koji je snimo (a snima' je) nije bilo auta! dobro ste organizovani ;)
  13. Extra!!!! TSW jel? kolko su te para ispale?
  14. a shtopovi http://www.procarparts.com/images/BM9236-10684TLX.JPG ili http://www.procarparts.com/images/BM9236-10698TLX.JPG
  15. a dje si ajsmene!??!?! neke shmikna felne nabavio a? dobro izgleda, valjalo bi neku foliju stavit preko farova (da i oni budu josh tamniji) ako ne kupish komplet farove! i matiraj okvir grilla! @leon davno sam to rasprodao (bilo je svakakvih zmigavaca)
  16. banujte ga! a uhh pogle siceva - najljepshi
  17. mnogo dobro rial nogaro uhhhhh
  18. pa shta bi koje je godishte? (max 95!?)
  19. vidish ja uopshte nisam obracao paznju na godishte i motor sve je to super ali kako unutrashnjost stara!? i bochni zmigavac!? mada i pored zavrzlama odaje fin utisak!