StreetRacerCA

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About StreetRacerCA

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 07/30/1979

Contact Methods

Profile Information

  • Lokacija
    Čačak
  • Automobil
    bmw e-30
  • Interests
    automobili, provod...
  1. ja sam imao isti problem, resenje je vrisnula dioda u alternatoru. sad puni korektno, i pali ujutru, al na drugo verglanje :D
  2. pa dobro, ne moram bas da letim, nisam jos dobio letacku dozvolu.....
  3. znas kako, na benzin uopste i ne vozim, tako da mi opcija automatskog prebacivanja odgovara. kapiram da je problem u protokomeru, to cu morati nekako da resim.
  4. momci, sve je to lepo, ali ja sam svaki polovni auto do sada i previse platio, posto sam u dusi sitnicar i picajzla, pa sve volim da bude extra...tako da, iako je to m3, redak, jak motor, necu se upustati u pricu....za te pare mogu da uzmem i neku kulturnu peticu, a posto sam nizak, bas bi odgovaralo mom egu ha ha ha! hvala u svakom slucaju na odgovorima i pomoci!
  5. e to je taj. znaci prica je tropa. hvala momci!
  6. 32500 din. naspram 20000 din za 320i. nije mala razlika. sad mi je jasno zasto trazi 2400 eur za auto a ne vise. da li da mu dam toliko, i koliko da racunam moj auto? koji je skroz sredjen, samo protokomer bi valjalo da sredim...
  7. nemam slike motora, ima samo ova sto se vidi sa strane....joj, ovo streetracer je bilo pre jakog udesa koji sam imao pre 3 godine...od tad, idemo 140 i klaj klaj do chachka :D ako je samo 10.000 vise, nije strasno. nego, moram i malo da ga probam. prekosutra, nadam se. jes m3 motor....
  8. evo sto ima validnih slika... My Webpage My Webpage My Webpage jes ispalo malo santavo, izvinte :D jesam spreman da ga vozim, al porodican covek, moram da brinem o troskovima :D stvarno, da li je nesto mnogo skuplji od klasicne kocke?
  9. e pa to je, jos nisam video auto, valjda cu do subote......cudi me sto hoce da ga proda ili zameni, i to ne trazi mnogo para...... moj je kostao vise!
  10. StreetRacerCA

    E30 M3

    Imam ponudu za M3 E30, 2300 cm3, 1990 god, 150 k km, crn, 200 ks, bez plina, sredjen, 17ice, klima i sl. Covek bi uzeo u zamenu moj E30 320i sa plinom, koji je prilicno sredjen. Oko cene nismo ni pricali. Na tom M3 treba da se zameni spaner, i da se uradi jedan rub. Takodje, mesto gde dolazi prednja desna solja je vareno...da li je pametno upustati se u tako nesto, koliko je m3 skuplji za odrzavanje, registraciju... Svaki savet je dobrodosao!
  11. nije obican plin, ima lambda kontrolor
  12. da nije problem do protokomera mozda? posto plin dolazi posle njega, da li cu nesto dobiti ako ga iskljucim? valjda ne steti?
  13. moze biti da je do kedera...provericemo :preved:
  14. hm, nemam pojma da li se tripujem ,ali cini mi se da se zvukovi spolja cuju mnogo glasno u kabini. takodje, i motor mi se cini preglasnim, pogotovo preko 2000 obrtaja. pod jeste ulublje kod suvozackih nogu, to nije ispravljeno, ali je ocisceno, i zapuseno i zasticeno, da ne korodira. ranije se culo samo od napred desno, sad cujem spoljasnjost celom desnom stranom..... aj mi vi recite, jel to normalno kod kocke il ja gubim razum? ;)