Peki1980

Members
 • Content Count

  456
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

4 Followers

About Peki1980

 • Rank
  bmw ucenik
 • Birthday 06/23/1980

Contact Methods

 • MSN
 • Website URL
  http://forum.seatklub.rs/
 • ICQ
  144496447
 • Yahoo
  mojatorta

Profile Information

 • Ime i prezime
  Petar Sindjelic
 • Lokacija
  Beograd - vrachar
 • Automobil
  seat altea 1.6mpi , vw golf 4 1.9 tdi
 • Link do vaseg automobila
  http://forum.seatklub.rs/index.php?/topic/3929-seat-altea-xl-16mpi/
 1. Peki1980

  Slike raznih BMW-ova

  Chudo
 2. e pa ovako ajde da predstavim moje novo sokocalo dakle cordoba vario 1.4 , 2001 godishte, 60konja, plin , 123000km, uvezen iz italije,
 3. Peki1980

  Slike raznih BMW-ova

  evo shta je prakirano preko puta moje zgrade danas
 4. Peki1980

  Auto Oglasi Internet linkovi

  sve to zajedno je http://www.autoscout24.eu/
 5. Peki1980

  VICEVI

  Došla plavuša s vozačkog ispita i upita drugu plavušu: - Ne kužim kako sam pala na vozačkom. Došla sam do kružnog toka, na znaku je pisalo 30 i ja sam 30 puta kružila oko znaka. Instruktor mi je rekao da sam pala. Na to će druga plavuša: - Možda si krivo brojala.
 6. Peki1980

  VICEVI

  Stopira seljak sa ovcom i stane mu covek sa BMW-om i kaze mu da moze da poveze njega, ali ne moze ovcu. Seljak kaze da nema problema jer ce ovca trcati za njima. Vozi covek 40 na sat – ovca trci, 70 na sat – ovca trci, 100 na sat – ovca trci, 140 na sat – ovca trci. Pogleda covek i kaze: -”Brate, ova ovca ti nesto isplazila jezik” Pita seljak: -”Na koju stranu” Covek: -”Na levu.” Seljak: -”Aaaa, sad ce da te pretice”
 7. Peki1980

  Hi Tech Student

  http://www.youtube.com/watch?v=iE7AaTVMXA0&feature=player_embedded legenda !!!!!!!!!!
 8. Peki1980

  VICEVI

  Napravio medo WC u kojem moze da se pusta muzika... U WC udje lisica i pita ga meda koju hoce muziku. Lija kaze ocu pop... Meda pusti pop Zatim ulazi zeka i kaze ocu rep. meda pusti rep Zatim ulazi vuk i minut kasnije vuk izlazi sa spustenim pantalonama sav usran! Kada su ga pitali šta mu se desilo, ovaj kaze: Pita me meda sta oces ja kazem daj bilo sta zurim. A on mi u sred nuzde pusti himnu!
 9. Peki1980

  Slike raznih BMW-ova

  juce na dorcolu...
 10. Peki1980

  VEROVALI ILI NE !!!!!!!!

  http://www.polovniautomobili.com/wiki-Vesti/moguca-i-rts-pretplata-od-1000-dinara-za-auto.php ja komentara nemam...
 11. Peki1980

  Slike raznih BMW-ova

  vrlo chesto je parkiran kod mene u ulici
 12. Peki1980

  ZENEVA sajam uzivo

  http://www.totalcar.rs/pratite-zenevski-salon-automobila-uzivo-2011-02/
 13. Peki1980

  auuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  http://www.youtube.com/watch?v=juRmrDpy0Us&feature=related
 14. Peki1980

  Trayal Artica

  Trayal jedino na :lol:
 15. Peki1980

  kraj za auto otpade

  Preuzeto sa : Novosti.rs U prvoj polovini naredne godine država uvodi još jedan namet, ovog puta proizvođačima i uvoznicima novih motornih vozila. Plaćanje po težini, a oko visine iznosa tek predstoje dogovori U toku je završna verzija Pravilnika o motornim vozilima koja bi trebalo da uvede red u prometu raubovanih, polovnih, putničkih automobila, autobusa, kamiona i poljoprivrednih mašina. - Država će dati licence preduzećima koja će reciklirati polovna vozila, a na ime toga, svi proizvođači i uvoznici motornih vozila će biti obavezni da državi plaćaju ekološku taksu na nova vozila - kaže za „Novosti“ Siniša Mitrović, savetnik predsednika Privredne komore Srbije. - Ekološka taksa će se plaćati po težini, a koliko će ona iznositi, to će biti predmet dogovora između proizvođača, uvoznika i države u narednom periodu. Očekujem da Pravilnik o motornim vozilima zaživi već u provoj polovini iduće godine. Sav novac koji se slije od naplate „zelene takse“ ići će u Fond za zaštitu životne sredine, odakle će se prenositi reciklerima za potrebe razgradnje reciklibilnih delova automobila i drugih motornih vozila. - Pravilnik, koji je predložilo Ministarstvo zaštite životne sredine, ima dva cilja - kaže naš sagovornik. - Jedan je da se spreči dosadašnje zagađenje prirode, jer su školjke od automobila bacane u reke i potoke, a antifriz i otpadno ulje prosipani u kanalizaciju - kaže naš sagovornik. - A drugi da se spreči prodaja rezervnih delova koji se vade iz oštećenih vozila, smanji mogućnost njihove ugradnje i preprodaje po pijacama i naravno, pobošljava bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Inače, ne postoje pouzdani podaci o broju auto-otpada u Srbiji, ali sa pravilnikom će biti precizirano koliko ima operatera za rastavljanje automobila, kao i prodavaca rezervnih delova. Gume i ulja Od pre četiri meseca svi koji na tržište Srbije plasiraju gume, motorna i mašinska ulja, azbest, baterije i akumulatore, elektronsku i električnu opremu plaćaju državi ekološku taksu na ove proizvode koji posle upotrebe postaju otpad. Na to ih obavezuje Uredba o posebnim tokovima otpada. Tako, na primer, naknada za gume iznosi 17.000 dinara po toni, azbest - 100 dinara po kilogramu, industrijskih baterija i akumulatora - 15 dinara po kg, a ulja 10 dinara po litru