MIKIPERLA71

Members
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MIKIPERLA71

  1. Ne menja nista to sto si imao kuku.Za naplatu ti je obavezan policijski izvestaj.
  2. Najbitniji je u celoj prici plastic primer.Po mogucstvu ne iz spreja nego dvokomponentni od nekog boljeg proizvodjaca.
  3. U septembru isao za Nemacku,u Bg napunio pun rezervoar na Petrolovoj pumpi.Tamo sam sipao na BP I SHELL pumpama i to one njihove power varijante.Obrni okreni auto uvek isao isto i trosio isto!
  4. Stigla nam zima ,mraz a uskoro ce i prvi snegovi.Mozda nebi bilo lose da na ovom mestu razmenimo iskustva savete o voznji i odrzavanju nasih ljubimaca zimi.Svi imamo razlicita vozacka iskustva,godine,automobile,pa zasto to ne bi i razmenili?
  5. A jel to bilo koji bmw je bolji od zena?! Mislim ima tu valjda nesto i do opreme... :pleasantry:
  6. Ovaj auto ima na sebi tri nijanse i to sa obe strane.
  7. A koji lak koristis i kog proizvodjaca ako nije tajna?
  8. Tako je,zastiti i sebe u tom ugovoru.Njemu ionako spedicija na granici pravi sve papire za uvoz.
  9. Sta god da uradis nista nije trajno.
  10. Ja sam menjao kod sebe ali samo u pr vratima.Precnik je 17cm ali su mnogo plitki,da bi stavio bilo koje druge moraces da prosecas vrata zbog magneta.Pozadi su isti takvi ali u posebnim umetcima.
  11. Izadji na Vitez.rs,dobri su momci a gazda je imao e46 i dobro ga poznaje.
  12. Ja sam za takodje.Javite kad se pocinje sa susretima.
  13. Naravno :prankster2: i od mene uvek respect za m klasu.Izadji na moj fb,Mihailo Vukosavljevic,udji u galeriju oktobarfest 2011,ima par slika za tvoju dusu :pleasantry:
  14. Tako je! Dodao bih i sto morate da arcite plocice i diskove jer kocite zbog nas,gusite se u dimu kad ste iza...Jedina je vasa sreca sto nas retko srecete po pumpama eventualno ako svratimo po kafu :pilot:
  15. U pravu si,na moj stil voznje sigurno moze samo da bude bolje.
  16. Da u pravu si,svestan sam ja da povecanje snage trpe neke druge stvari tipa lamele zamajca itd.Meni ta snaga treba par puta godisnje da me iscupa iz nekih riskantnih situacija ili ako bih smanjio potrosnju jer puno vozim.E sad,dali to kako ti kazes menjanje mapa moze dase steluje konjaza?Tipa da podignem snagu na 165 do 170 ks?
  17. Prvo pozdrav svoj braci po oruzju!Elem,kupio sam pre dva meseca e46 320dizel od 150ks 2003god.Utisci do sad a presao sam 5000km ,dobar auto lepo ide,potrosnja oko 7 litara bez puno gledanja itd.E,dobar drugar mi nudi da samo uz pomocu softvera moze da mi podigne snagu na 180ks i da je to provereno dobro.Mene sad interesuju vasa misljenja ,utisci ako je to vec neko uradio itd.Sta ja tu dobijam a sta gubim?Snaga ,potrosnja,dugovecnost?Moj je neki plan da vozim ovaj auto par godina.
  18. Bravo!Ako ti auto nezaradjuje dok ga vozis onda ti je svaki gubitak.
  19. Ako su dizeli tako kratkotrajni i komplikovani zasto drze cenu kao polovnjaci i preko i kod nas?
  20. Pa intersuje me ono klasika,blokade proklizavanje,sve pomoci u voznji...
  21. Ko mi moze pomoci,menjao bih miziku u e 46 karavan tako da mi treba ta neka nova maskica i interesuju me iskustva kako to izgleda kad se promeni.
  22. Hvala bogu kupio danas e46 320 dizel 2003god karavan verzija.Interesuje me ko mi moze reci sta ja sve imam u njemu od tehnickih pomagala u voznji.Znaci fabricka varijanta nista dodato nista oduzeto.