MIKIPERLA71

Members
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MIKIPERLA71

  1. a vidi tek sada "tragedije" :) ...

    imam E 36 M 3 .... registracija prosle godine 804 eura , ove godine 740eura ... posto "volim" da ga imam blizu sebe , doterao sam ga u ITA .... mesecni troskovi garaze 90 eura , pomnozi sa 3 godine , pa vidi ... trzisna vrednost je svima nama dobro poznata... za taj nissan , mogu reci da ce za par godina biti oko 30 000 eura , sto je za takav auto sasvim "povoljna" cena .... sta mislis , obicni BMW serije 3 ili 5 , par godina star - koliko ce kostati ??? (ako uopste i moze da se uporedi sa obicnom serijom , da ne uzimamo u obzir M-seriju) .... taman posla da ja ne volim BMW , ali zar nisu malo preterali i sa cenama i servisima i sa svojim nacinom odnosa prema potencijalnim kupcima ???

    Sto se MERCEDESA tice , ne volim ga , ali cinjenice su da u F1 , trenutno daje motore za 2 ekipe , koje su favoriti (Mclaren i Mercedes) , cinjenica je da u sampionatu V8-stars , Mercedes i Maserati brisu patos sa BMW-om !!!

    Koliko vas misli , da bi i BMW trebalo da uradi nesto "pod hitno" , kako bi povratio staru slavu , ili cemo nastaviti da zivimo u ubedjenju da je BMW naj naj ... ja volim bmw , ali sada su tu neki "novi klinci" , koji nude isto ili vise , za mnogo manje !!!

    Apsolutno podrzavam
  2. Da u pravu si,svestan sam ja da povecanje snage trpe neke druge stvari tipa lamele zamajca itd.Meni ta snaga treba par puta godisnje da me iscupa iz nekih riskantnih situacija ili ako bih smanjio potrosnju jer puno vozim.E sad,dali to kako ti kazes menjanje mapa moze dase steluje konjaza?Tipa da podignem snagu na 165 do 170 ks?

  3. Prvo pozdrav svoj braci po oruzju!Elem,kupio sam pre dva meseca e46 320dizel od 150ks 2003god.Utisci do sad a presao sam 5000km ,dobar auto lepo ide,potrosnja oko 7 litara bez puno gledanja itd.E,dobar drugar mi nudi da samo uz pomocu softvera moze da mi podigne snagu na 180ks i da je to provereno dobro.Mene sad interesuju vasa misljenja ,utisci ako je to vec neko uradio itd.Sta ja tu dobijam a sta gubim?Snaga ,potrosnja,dugovecnost?Moj je neki plan da vozim ovaj auto par godina.

  4. Hvala bogu kupio danas e46 320 dizel 2003god karavan verzija.Interesuje me ko mi moze reci sta ja sve imam u njemu od tehnickih pomagala u voznji.Znaci fabricka varijanta nista dodato nista oduzeto.