sima011

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sima011

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    sima simic
  • Automobil
    e46
  1. Pozdrav svima! :hi: Ova tema mi je legla k'o budali samar... :pleasantry: Imam identican problem sa mojim e46 2002god 318i... Obzirom da sam prilicno "glup u ruke" interesuje me da li neko od prisutnih poznaje majstora u Beogradu koji umeda resi ovaj problem tako da ne unisti pola automobila dok radi? Znaci da: zna da uradi/poznaje BMW i bavio se njim, da je pedantan, da ne lomi zabice i gubi srafove, ne grebe tapacirung i plastike kako one u kabini tako i one ispod haube, da se ne vodi mislju "sta te briga sto je izgrebano, ne vidi se...samo teraj..." i sl... Eh da... kad uzme da
  2. Ja imam taj N42 vec dve godine. Nemam nikakvih problema. ;)
  3. Zvao servis pre 5min i proverio sve gore napisano. Sve je tako odnosno vazi i dalje; i popusti i garancija. Popust je i na ruke i na ugradjene delove!
  4. Dobio sam od ortaka koji je vozio BMW maksimalne preporuke za nekog Acu iz Mirijeva. Kaze, zna BMW-a u dusu. Jel neko cuo ili bio kod njega?
  5. sima011

    E46 modeli

    Nato zlato, ne veruj zlim jezicima... sasvim je to dobar auto. Jos par meseci i popunjavas polje "auto koi vozite". :prankster2:
  6. Cekaj da vidis razradu... :prankster2:
  7. Pozdrav od novog clana iz Bg! :) Kazu "nema glupih pitanja, samo glupih odgovora." Demantovacu ovu tvrdnju. Od danas sam vlasnik 318i E46 2002. Prvi put imam BMW i o njemu ne znam mnogo, dakle bice sijaset glupih pitanja a Vas molim da budete nezni sa odgovorima i istolerisete moje neznanje (bar u pocetku). :prankster2: :)