marko boss

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About marko boss

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    marko
  • Automobil
    ih kad bila trica...
  1. Koliko sam shvatio potrosnja je prilicna, ali ja mislim da ni uzitka neizostaje :rolleyes: mene najvise interesuje koji su to kvarovi koje mogu ocekivati na 318i 320i i koliko kosta redovan servis znaci menjanje svih filtera i ulja... B)
  2. ja koliko znam 320i je redni setak od dve hiljade kubika, e sad ako bi mozda imao prilike da uzmem 318 zasto da ga izbegavam... a nebih ulazio u klasu vecu od dve litre... za plin su trazili negde oko 400 jura i svi kazu da trosi oko 10 litara plina e sad daal je tako ;)
  3. marko boss

    320i e36

    kao svoj prvi auto imam u planu seriju 3 iz negde 96... e sad interesujeme koji model je najbolje izabrati, sa kojim motorom koje godiste i na sta bih trebao da obratim paznju pri kupovini takve jedne machine, sta mu je problematicno,koliko je pouzdan, i jel problem voznja sa plinom... koja je okvirna cena (realna) ;)dali se isplati njegova kupovina... hvala unapred... :bb:
  4. Pozdrav svima... Imam skoro 18 god i ugavnom se moje znanje svodi na okvirno poznavanje... znaci znam sve modele (novije) uglavnom poznajem osnovne karakteristike motora koji se ugradjuju u te novije "BMW"-ove modele... e sad u planumi je da kupim svoj prvi auto bmw ali posto neznam mnogo detalja o tim starijim modelima, o njihovoj pouzanosti,kvalitetu, motorima i tome slicno, nadam se da sam se na pravo mesto obratio... :)