dariodjurisic

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dariodjurisic

  1. gde bih mogao da ugradim angels eyes ili xenone na compact e46...neke preporuke,cene,bar otpr. hvala!
  2. ljudi,nov sam ovde...kad se okupljate na banjici? voleo bih i ja nekad da dodjem :D
  3. jel ima neko da mi preporuci dobre zadnje diskove za e 46 compact,neko iskustvo,koje kupiti koje izbegavati,cene...hvala unapred!
  4. iskreno nemam iskustva sa osiguravajucim kucama i kako ce sve to da ispadne! nadam se da ce mi pokritit troskove! jos sam pod utiskom svega toga sto se desilo i treba mi malo vremena da pocnem trezveno da razmisljam!
  5. udario me magarac sa dzipom,mozda izvucem neke plastike,ali to je sve...znam koliko je nov,zato sam se i smorio! maglenke su mi ostale citave...
  6. nasao sam roberta ali opet stativa...jedino sto mi ostaje je da narucim delove preko ovih deraca :) jer bukvalno kao da trazim iglu u plastu sena...za compact niko nema nista!!!
  7. nema ostoja...tj nema niko !!!
  8. nemam iskustva,ni kako se placa,ni kako porucuje,ako mozepomoc bio bih veoma zahvalan!
  9. sve sam prevrnuo i niko nema branik za compact e46...stvarno mi je to neverovatno!
  10. jel ima delova za compact e46? treba mi branik,far...jel moze pomoc?
  11. dariodjurisic

    upomoc

    Danas sam se registrovao ovde i bas mi je drago sto ovakav fan club postoji.vlasnik sam e 46 compacta. Imao sam nezgodu u kojoj mi je udareno desno krilo,branik,slomnjen far hauba malo iskrivljenna pa me interesuje da li neko zna gde mogu da nadjem delove.kapiram da je za ovaj coupe tesko naci zato vas i molim za pomoc! HVALA PUNO UNAPRED !