cojke92

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cojke92

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Jovica Lubura
  • Automobil
    BMW e30 323i
  1. Gospodine Dalibore, svaka cast na voznom parku... To su kola o kakvim mnogi ljudi poput mene mastaju.. Imam jedno pitanje, recimo jutro svakodnevnog dana, kako se odlucite koji cete auto voziti tog dana??
  2. a koja je razlika u prednjem branika, zanima me jer bih da stavim napred plasticni branik od sirokog na moju kocku koja ima metalni napred? koja je razlika u kacenju, nosacima? jel komplikovano?
  3. cojke92

    e30 320i,323i

    ja ga jos uvek nisam ubacio jer sam primetio da ne pase karter tj ovaj udara u letvu volana, ali kad to zamenim planiram da ga ubacim iako sada uopste nemislim o tim kolima jer se spremam za sezonu a primetio sam da je usisna grana veca od 2.3 motora tj ima veci presek otvora tako sam ja planirao da stavim usisnu granu sa sve diznama od 2.3 na taj motor neznam sta vi mislite da li ce to da radi?
  4. cojke92

    e30 320i,323i

    uzeo sam taj motor iz 525e motor je 2.7 economic, ovih dana ce da se ubacuje u kocku ali taj motor je slabasan ima 125konja pa me interesuje da li se na taj blok moze staviti druga glava ili u cemu je vec caka? sto je on tako slab?
  5. cojke92

    e30 320i,323i

    u ispalio sam se jako, nije to 2.5i vec 2.5e (econimic) mislim da je to m20... da li to pase?
  6. cojke92

    e30 320i,323i

    danas sam nasao drugi motor, rec je o m30 2.5i iz e28 zanima me da li se to moze ubaciti u kockicu? da li pase menjac i nosaci?
  7. cojke92

    e30 320i,323i

    resio sam se kockice 316 i sad sam uzeo kockicu 323i '85god za neku sicu ali je motor ostao bez ulja i nepali, auto je zdrav limarijski i svidja mi se pa bih da sredim taj motor. decko koji mi je prodao auto ima motor iz kockice 320i 86god i daje mi sve iz tog motora za popravku ovog mog motora. e sad moje pitanje je koje su razlike ta dva motora i sta sve mogu da prepakujem? i pitanje da li uopste to da radim vec da izvadim ovaj motor i da stavim drugi 2.3 ili 2.5?? svaki savet bi mi dobrodosao... hvala unapred i srecna vam svima nova godina!
  8. nadam se da cu naci dobru kockicu...
  9. nije problem recimo dati 2 soma ali kako znati da i ta nije trula?
  10. ma sve mislim da se motor lakse sredi od limarije, ajd ako je trulo krilo ili trepna, to se zameni i isfarba, a ali ako je kao kod mene na ovoj sada, truo mi gepek, truo patos, trula krila,... pa onda procitam vase price, skenj*m se totalno i zapitam da li se uopste moze kupiti kockica a da je dobra tj da nije bas toliko trula?
  11. da ne otvaram novu temu hteo bih da pitam ovde nesto, hteo bih da kupim kockicu (siroki stop, 318i sa m40 motorom), znaci za sebe... na sta treba obratiti paznju? ne bih voleo da je trulex jer na mom 316 sam radio patos, pa blatobran, pa i pragovi nisu nesto... kako ustanoviti da nije trula ili na sta obratiti paznju sto se tice motora, trapa? kako sta?
  12. ja sam otvorio, meni je crkla pumpa i kad sam skidao video sam da je lanac bas istegnut... slikacu pa cu staviti
  13. da li on treba da bude labav ili krut? malopre sam skidao uljnu pumpu i video da mi taj lanac sto pokrece pumpu poprilicno visi... izvinjavam se sto nisam obavio predstavljanje ali bice vremena i za to...