soru

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About soru

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 05/22/1973

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Uros Scepovic
  • Lokacija
    Niksic-Montenegro
  • Automobil
    e 34 525 tds
  1. javi mi molim te ,kako si ga sredio problem sa tablom.

    mene izludjuje

  2. soru

    tds e 34 vakumi

    ov ti nisam razumio....a reci sta si dobio kad si uklonio egr,koje su prednosti a koje mane ???
  3. soru

    tds e 34 vakumi

    .....................niko ????
  4. soru

    tds e 34 vakumi

    pomjesala su mi se creva pa molim za pomoc da mi neko kaze gdje koje crevo ide sa 1,2, i 3.... mislim da na eger ide sa 1 ,a nisam siguran :( hvala !!!
  5. soru

    tvrd zadnji kraj

    Jos kad bi se javio na tel. . . . . +382 68 623 .013 uros
  6. soru

    tvrd zadnji kraj

    u pitanju je moj e34 iz 94 god,limuzina je u pitaanju i ima nivelaciju... naime,zimus mi je puklo gumeno crijevo sto ide na bombu (zadnji desni tocak)i iscurilo svo ulje ,zamijenio sam ga ,sipao obicni atf ,i od tada naglasavam cini mi se ,mi je auto strasno otvrdnulo pozadi!!! ne znam da li se sipa nekoo posebno ulje ako je do toga ili sta vec moze biti problem....u jednu bocu mi se sipa ulje za upravljac i za nivelaciju..... sta da trazim,gdje da trazim problem......? a nivelacija mi sad uredno radi.... pozdrav za sve kolege forumase sa primorija :prankster2:
  7. danaas nadjem amlo vremena i pocnem da kontrolisem instalaciju,dosao do table i tamo bila greska,razlabavio se konektor_dzek sto ulazi u istu,skinuo,rastavio je i po ko zna koji put stisnuo malo kontakte na fletu od displeja, ne bih li popravio ono brljanje brojeva.... uglavnom primarni kvar rjesen! zivjeli ! ! !
  8. kad upalim auto onda se upale ove 2 lampice ,ovo je slika u toku voznje
  9. imam problem sa tablom,naime,pre nekoliko mi se citava tabla ugasila,odnosno u sred voznje mi je stao da radi obrtomjer,km sat ,temperatura i sat za gorivo... kad upalim kontakt lampice od ulja,air baga i ostale regularno se upa i nakon startovanja motora se regularno ugase,kao i sto treba ,ali satovi nece da se pokrenu.... molim ako neko moze da me uputi gdje kvar da trazim... hvala !
  10. rjesena misterija... nije nosac isti,odnosno, e 36 ima kacenje na 3 sarafa a e 34 se kaci samo na 1,a na oko sve isto... staklo i ostale plastike sa motorom su iste ! eto,ako nekom bude potrebna info ,sada je znamo... pozdrav i zivjeli !
  11. HITNO ...na e 34 (novi tip) moze li L. retrovizor od e 36 ??? Hvala !
  12. soru

    pomoc brisaci e 34

    zavrsio,snasao se.....hvala svima !
  13. soru

    pomoc brisaci e 34

    gdje se ti nalazis,da vidim radi organizacije ako se ne snadjem ovdje ....