dragan.mita

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dragan.mita

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dragan Mitic
  • Lokacija
    Nis, Srbija
  • Automobil
    e39 520i M54
  1. Skoro sam u jednoj epizodi "Fifth gear" gledao kad su radili anketu vozaca kod njih(u Engleskoj) o proveri ulja, koliko cesto kontrolisu nivo ulja! I sta mislite kakav je rezultat? Hehe, od otprilike njih 15 pitanih, njih 10 nisu znali ni gde ima se nalazi sipka za merenje nivoa ulja, a kad bi voditelj izvadio sipku da im pokaze gde se to gleda uglavnom ulja nije bilo ni na minimumu, nije ga uopste bilo na meracu! A mi se zaludjujemo dal' je bolje ovo ili ono, ovoliko ili onoliko kilometra, definitivno volimo svoja kola!!! P.s. Sta bi meni preporucili za u moj auto, hehe? :blush:
  2. Pa i nije igranje, moj termostat kosta 5000 din.!
  3. Ja sam imao isti problem i takodje sam mislio da mi je termost zaglavio na otvoreno, ali je u stvari problem bio u gumici koja treba da zadihtuje kad termostat zatvori! Cudo jedno da moze temperatura toliko da varira zbog jedne napuknute gumice, a napuklina toliko izgleda zanemarljivo! Posle promenjenog termostata kad dostigne radnu temperaturu vise ne mrda na dole, a i mnogo pre dodje do radne temperature! ;)
  4. Nije ni meni uspelo na taj nacin, ali onda sam nasao ovaj video na youtube i resio kodiranje kljuca! Evo link Znaci pritisnes otkljucavanje i tako drzeci taster das kontakt, izvadis kljuc(ne pustajuci taster za otkljucavanje), zatim tri puta pritisnes taster za zakljucavanje(ne pustajuci taster za otkljucavanje) i to je to! Meni je tako uspelo! Na one nacine prethodno opisivane nije hteo da mi se kodira kljuc!
  5. Zar moze da se programira oil service na odredjenu kilometrazu? Trazio sam temu u kojoj je mozda o tome pricano, ali nista nisam nasao!
  6. Sve preporuke i od mene! Extra usluzni i uopste nisu skupi! Znaci sve najbolje o servisu!
  7. dragan.mita

    kljucevi

    Znaci nema mu pomoci? Nista otvaranje na silu, hehe?
  8. dragan.mita

    kljucevi

    Procitao sam druze ja sve teme koje se ticu kljuceva, ali nisam nasao resenje za ovo sto mene muci! Moj kljuc nije raskodiran, moze se sa njime i otkljucati i upaliti auto, ali je baterija toliko slaba da na daljinski samo skroz blizu hoce da otkljuca i zakljuca, a i to ponekad nece! Probao sam i to da stoji dugo(celu noc) u bravi nebi li se dopunila, ali jok! Verovatno bi trebalo da se zameni baterija, ali neznam kako kad je kljuc nekako uliven, ne vidim nigde gde bi se mogao otvoriti!
  9. dragan.mita

    kljucevi

    Imam i ja problem sa ovakvim kljucem, ne radi daljinski! Hoce da otkljuca i zakljuca, ali kad sam uz sam auto i to ne uvek! Probao sam da ga koristim duze vreme(da bi se u voznji napunio), ali nije dalo rezultata! Sreca da mi drugi kljuc radi normalno! Ima li neko ideju kako da se ozivi ovaj kljuc?
  10. Hehe, nisam taj Mitic! Hvala svima na dobrodoslici, a nadam se da cu u buduce i ucestvovati na nekom skupu pa i da se sa nekima upoznam licno! Pozdrav svima!
  11. Kao sto rekoh, pozdrav iz Nisa za sve vas koji kao i ja vole svog BMW-a, ne auto nego BMW-a koji se voli vise nego obican auto, hehe! :D Pratim vec duze vreme forum i registrovan sam odavno, ali dodje mi ponekad i nesto da napisem ili pitam, a nemam tu mogucnost dok se ne predstavim u ovoj temi, pa rekoh da uradim i taj deo posla! Ime mi je Dragan Mitic i zivim u Nisu! Do skoro sam vozio e34 525i m20 '89god., a vozio sam ga dobrih 10 ipo godina! Posle prvih mesec dana voznje BMW-a sam sebi rekao da u zivotu vise necu nista drugo da vozim osim BMW-a i evo i dan danas je tako! Skoro sam se podn