rasa e36

Members
  • Content Count

    87
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rasa e36

  1. Znaci svaki dinar u dzepu da ostane,ali nemoj da stedis na zapremini boce. Sa tom od 30lit prelazices oko 200 km,malo -malo na pumpu. Jos ako krenes negde na put,pa na kakav plin ces naletati.A pogotovo zbog gepeka,bolja je solucija tocak boca.

  2. Auto je radio naj normalnije i samo je u toku voznje na plinu poceo da gubi snagu,kao da ostaje bez plina. Prebacim na benzin i ok je bilo par kilometara i isto se desava,gubi snagu,obrtaji padaju polako i ugasi se. Svako sledece paljenje upali ekstra, obrtaji dodju na 1000 i pocinje da se gasi.A na plin nema sanse,ni da cuje. Pogledao sam kablove,bobine,senzor radilice i bregaste,sve je ok po unimeru. Svecice i protokomer isto ok.Elektroventili od plina rade.Da li je moguce ler ventil,step motor,kako vec. Kod majstora ide tek u cetvrtak,pa ako neko ima neki predlog.Mislim ili je do vazduha ili struja

  3. Tabla je na mestu kilometraze izbacila gresku "pppppp'. Prestale su sa radom sve skazaljke(temperatura,gorivo,obrtomer,ekonomer), osim brzinomera. Sijalice,pokazivaci su u funkciji,rade. Pred crkavanje su bile odlepile,par sekundi su ludovale. Kako je prestalo sa radom u voznji ume da zapisti,iz table. Kontao sam da je do hladnoce,-17c kad je crklo. Skidao sam dzekove,prskao,nema promene. Ako je do mase,moze savet gde da trazim,da ne lomim zabice i plastike po ovoj hladnoci. Mada sve sto sam na ovu temu procitao uglavnom svi spominju zamenu table. U pitanju je e36 318is.