OgnjeniE46

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OgnjeniE46

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 07/19/1984

Profile Information

  • Ime i prezime
    Ognjen Maletic
  • Automobil
    Peugeot 407 2.0 HDI
  1. odlican mali...nego razlog sto ti je desni far slabije je koliko vidim na slikama vec dosta zamagljen, potamnio u odnosu na levi..tako da ne bacas pare nego da ispoliras far i ocistis i ce bude ko nov :)
  2. kul....pretpostavih da je navak. Kako ide kod njih cenovnik oko ovakvih stvari itd..daj neke detalje da odem i ja da dam maloo oduska :D
  3. extra ! svaka cast...koliko ima ks , nm ? i sta je ovo, gde je ovo ( ove trke :) ....?
  4. lepa para ali vredece na kraju ! ..Imas li neku okvirnu cifru koliko ce taj m30 sa turbakom imati ks itd ? ako treba pomoc oko slaganja boja unutra tu sam, sobzirom da se bavim dizajnom.
  5. Evo i ja da ubacim koju slicicu :).. Posle gledanja AR 159 i E46 cupe....ipak na kraju sam uzeo ovu makinu.. 2.0 hdi, 55 000 km, kraj 2008, posle uzimanja, zatamnjena stakla na 50% sve,i shipovan na 170 ks.
  6. 10 + i svaka casta na svemu .... ALI veliku gresku ces napraviti sa zatamnjivanjem stakala. Ta zelenkasta + ta braon zlatkasta boja mu savrseno leze..... pogledaj na prethodnim stranama neko od clanova je stavio kockicu u istoj boji sa zelenkastim staklima...savrseno izgleda !!! p.s. koliko para ce te izaci ovaj projekat ako nije tajna...jednog dana bih i ja neki ovako projekat da uradim.
  7. prelep autic...al mene jos zanima koliko su ti troskovi odrzavanja veci sobzirom da si imao E46 ?
  8. bas to...samo sto deluje jaaako jeftino...ne znam jesi li video onog audia sto sam postovao slike ( skinute su ) na par postova iznad....imao je te krugo ali su delovali kao da su od alumijimuma..bas su isli uz look kola.
  9. go go go go...:) bice bolji 20 x mada ne znam jeli mislimo na isto...ja bih pre uzeo one srebrene okvire sto idu oko guma....al garant sam se sad ispalio XD
  10. :) tnx...reko nesto zakonodavne prirode pa da pitam bolje.
  11. zasto druze ? jel prave probleme kad vide u saobracajnoj ili ?
  12. hahah u pravu si brate..za tu snajku je pitao garant XDD , ma ja pored dobrih kola ribu ne primetim
  13. da znas da jeste brate..kaze auto u odlicnom stanju a daje samo za delove , mutljavina. A za felne jbg..ionako stize zima, sta ti sad znaci 10 dana ili 2 meseca :)
  14. are you talking to me :) ? ne znam jeli dozvoljen link ovde....a i oglas je skroz cudan.. sorry za off narode
  15. crna ali elegantna i perverzna kombinacija. p.s. zanemarite sto je ogavni audi...:)