OgnjeniE46

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OgnjeniE46

  1. odlican mali...nego razlog sto ti je desni far slabije je koliko vidim na slikama vec dosta zamagljen, potamnio u odnosu na levi..tako da ne bacas pare nego da ispoliras far i ocistis i ce bude ko nov :)
  2. kul....pretpostavih da je navak. Kako ide kod njih cenovnik oko ovakvih stvari itd..daj neke detalje da odem i ja da dam maloo oduska :D
  3. extra ! svaka cast...koliko ima ks , nm ? i sta je ovo, gde je ovo ( ove trke :) ....?
  4. lepa para ali vredece na kraju ! ..Imas li neku okvirnu cifru koliko ce taj m30 sa turbakom imati ks itd ? ako treba pomoc oko slaganja boja unutra tu sam, sobzirom da se bavim dizajnom.
  5. Evo i ja da ubacim koju slicicu :).. Posle gledanja AR 159 i E46 cupe....ipak na kraju sam uzeo ovu makinu.. 2.0 hdi, 55 000 km, kraj 2008, posle uzimanja, zatamnjena stakla na 50% sve,i shipovan na 170 ks.
  6. 10 + i svaka casta na svemu .... ALI veliku gresku ces napraviti sa zatamnjivanjem stakala. Ta zelenkasta + ta braon zlatkasta boja mu savrseno leze..... pogledaj na prethodnim stranama neko od clanova je stavio kockicu u istoj boji sa zelenkastim staklima...savrseno izgleda !!! p.s. koliko para ce te izaci ovaj projekat ako nije tajna...jednog dana bih i ja neki ovako projekat da uradim.
  7. prelep autic...al mene jos zanima koliko su ti troskovi odrzavanja veci sobzirom da si imao E46 ?
  8. bas to...samo sto deluje jaaako jeftino...ne znam jesi li video onog audia sto sam postovao slike ( skinute su ) na par postova iznad....imao je te krugo ali su delovali kao da su od alumijimuma..bas su isli uz look kola.
  9. go go go go...:) bice bolji 20 x mada ne znam jeli mislimo na isto...ja bih pre uzeo one srebrene okvire sto idu oko guma....al garant sam se sad ispalio XD
  10. :) tnx...reko nesto zakonodavne prirode pa da pitam bolje.
  11. zasto druze ? jel prave probleme kad vide u saobracajnoj ili ?
  12. hahah u pravu si brate..za tu snajku je pitao garant XDD , ma ja pored dobrih kola ribu ne primetim
  13. da znas da jeste brate..kaze auto u odlicnom stanju a daje samo za delove , mutljavina. A za felne jbg..ionako stize zima, sta ti sad znaci 10 dana ili 2 meseca :)
  14. are you talking to me :) ? ne znam jeli dozvoljen link ovde....a i oglas je skroz cudan.. sorry za off narode
  15. crna ali elegantna i perverzna kombinacija. p.s. zanemarite sto je ogavni audi...:)
  16. odlican E46, vidi se mazen i pazen...ali moram da priznam da je meni ogavna all black kombinacija,da to nijednom autu ne stoji. Da ima nekih detalja da razbiju monotoniju pa i ok, ali skroz crno ( plavo ,zuto nije bitno ) je katastrofa. Kao DB
  17. pa gde si ti bio na dijagnostici kad ti nisu rekli sta je problem nego pitas ovde ?
  18. hehe a sta mislis da se ja bunim protiv piletine :dance3: samo proveravan da nisu rodbina ili cere mozda pre komentara :lol:
  19. katastrofa, pa cak i folije da se stave ? a na kraju krajeva to mozes i sam, vidim da si vican , spretne ruke (za razliku od mene , srafciger bi polomio :) ) , mozes sam da stavis. ovde je npr oko 200e materijal (folija), za taj kabrio bi bila sigurno 50e manje ...neces krov lepiti :)
  20. odlican autic i ala si ga opravio svaka ti cast :dance3: ..samo ja bi mu menjao boju ali instant , ova teget ga je previse 'zatvorila' nesto jarkije, jace....Nabacis mu foliju, siguran sam da je to jos jeftinije ( citaj DZ ) tamo u jameriku :)
  21. pedofilija boles' najmilija :lol: ...crni sine kakva su ovo deca na slikama
  22. nemam reci zaista, svaka ti cast...voleo bih da sam ja vican tako srafcigeru da mogu da sam sve to sredjujem kao ti... ja bi bre polomio 20 x sve zivo :lol:
  23. jeste imenjace :)..Fit-plus teretana i meni je poznato prezime.....uglavnom dobro pazi tu lepoticu...i ja bi jedan E46 pa da ga mazim i sredjujem kako mi odgovara ;)
  24. kakva perverzija od kola.....mazen i pazen kako i treba :)