OgnjeniE46

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by OgnjeniE46

  1. 10 + i svaka casta na svemu .... ALI veliku gresku ces napraviti sa zatamnjivanjem stakala. Ta zelenkasta + ta braon zlatkasta boja mu savrseno leze.....

    pogledaj na prethodnim stranama neko od clanova je stavio kockicu u istoj boji sa zelenkastim staklima...savrseno izgleda !!!

    p.s. koliko para ce te izaci ovaj projekat ako nije tajna...jednog dana bih i ja neki ovako projekat da uradim.

  2. E ljudi a sta mislite o zastiti felne? Mislio sam da uzmem srebrnu kako bih barem malo zastitio felnu od ivicnjaka a i ujedno bih razbio monotoniju i crnilo. :D

    Gde se to moze nabaviti i za koje pare? :D

    go go go go...:) bice bolji 20 x mada ne znam jeli mislimo na isto...ja bih pre uzeo one srebrene okvire sto idu oko guma....al garant sam se sad ispalio XD

  3. Zato sto idem preko veze da mi se ne upise u saobracajnu postavljeni lovato OBICAN plinski uredjaj, vec da napisu da je cist benzin, a ja da naknadno ubacim sekvent i njega zavedem u saobracajnu pri sl.reg.

    zasto druze ? jel prave probleme kad vide u saobracajnoj ili ?

  4. :o Prelep auto... Meni se dopada kombinacija crne-crne i jos malo crne, bas je u fullu :lol:

    I mislim da je pitao za kontakt snajke pored auta na drugoj slici ;) :lol: :lol:

    hahah u pravu si brate..za tu snajku je pitao garant XDD , ma ja pored dobrih kola ribu ne primetim

  5. Kontakta bez. :P

    Video sam ovaj kabrio daje ga u delove, sumnjiv auto skroz. :) Felne ne mogu da nadjem nigde, kod danka bi cekao min 2 meseca.

    da znas da jeste brate..kaze auto u odlicnom stanju a daje samo za delove , mutljavina. A za felne jbg..ionako stize zima, sta ti sad znaci 10 dana ili 2 meseca :)

  6. a neeeeeeeee,samo deluju mlado,predhodno smo uzeli licne karte na uvid i punoletne su :pleasantry: :D :P :prankster2: :dance3: :preved:

    hehe a sta mislis da se ja bunim protiv piletine :dance3: samo proveravan da nisu rodbina ili cere mozda pre komentara :lol:

  7. Stigli su jos neki delovi koji su zreli za zamenu...nadam se da sutra idu na auto....

    Ovamo je jako skupo promeniti boju...jos teze naci nekoga ko ce to kvalitetno da uradi...ono sto sam video u normalnim servisima.....sve su FUS-Majstori,ima i onih koji to rade profi,ali bolje ne pitaj za cenu....

    katastrofa, pa cak i folije da se stave ? a na kraju krajeva to mozes i sam, vidim da si vican , spretne ruke (za razliku od mene , srafciger bi polomio :) ) , mozes sam da stavis.

    ovde je npr oko 200e materijal (folija), za taj kabrio bi bila sigurno 50e manje ...neces krov lepiti :)