Nixazzar

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nixazzar

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nikola Zivkovic
  • Automobil
    Honda Civic
  1. Razumem ja to da su oni cigani i da rade svasta sa autima, zato i vodim ovog coveka koji je ceo svoj vek proveo na uvozu automobila i prodaji istih, najvise iz Italije. Nego mene zanima jos jedna stvar koja me jako kopka, ali bih zeleo ako je moguce da mi na ovo pitanje odgovorite u CIFRAMA. Mnogo puta cujem i citam po forumima da je BMW skup za odrzavanje, dobro, ali posle toga procitam da oni porede odrzavanje BMW-a sa odrzavanjem Fiata nekog ili slicnog auta, sto je retardirano. Mi u porodici imamo 2 auta trenutno. To je Renault Laguna (2001god 1.9dci) i Honda Civic (2000 god. 1.4iS) Lagu
  2. Ne delimo isto misljenje, standard u Italiji je vec nego u Srbiji, to sto ti pricas za odrzavanje se vise oslikava na Srbiju nego na Italiju, takodje ja ne planiram da kupim izakanog od 250.000 pa doteranog ovde sa skidanom kilometrazom, vec idem u Italiju licno, pa cu sa ljudima koji su u tom poslu duze nego sto ja imam godina videti koji je primerak najbolji za mene, a ti ljudi me ispaliti nece, jer su mi porodica. :)
  3. To su takve glupe price... naravno da ima italijana koji skidaju kilometrazu i rade svasta sa autima, ali takodje ima i normalnih koji prodaju auto, drugo i cena normalnog auta kod njih je manja nego kod nas, a trece, imaju najbolje puteve u evropi, tako da cu pre uzeti auto koji je vozen tamo 10godina, nego neki koji je ovde odrzavan kako treba, ali vozen po ovim kaldrmama.
  4. Nije mi postovao celu poruku...Invalidi koliko ja znam placaju samo porez prvi uvozu auta bez carine i imaju povracaj u roku od 45 dana, ako su lagali mene, sad lazem i ja tebe.
  5. Pa isto bi on tebe izasao, samo bi placao manje ostale obaveze :)
  6. Da li zna neko neki aktivan sajt sa polovnim automobilima iz italije, na kojima bih mogao da trazim automobile, takdoje, budzet je nekih 6500e, za auto i za carinu, smatrate li da moze da se nadje dobar primerak za te pare?
  7. Ja da se pitam potpuno, isao bih na 328i, o zvuku ne morate da mi pricate, jasno mi je, ali pare u BMW-a idu po pola, pola od mog auta, pola od tatinog, tako da moram da zadovoljim i kriterijume sa druge strane, zato sto se toga tice i jesam napisao u prvom postu da gledam 318i ili 320i, dizele ne gotivi ni tata, ni ja, tako da njih zaobilazimo, takodje jos jedna stvar igra vaznu ulogu, a to je automobil koji nadjemo, ja bih najpre zeleo da to bude Coupe 320i, a cale opet da bude 318i sedan :D ali srecnom je moj auto skuplji pa ja odlucujem da ce biti coupe, ali kao sto rekoh, ako naidjem na j
  8. Kako volim ovakve odgovore! nemam invalida na kog bih mogao to da registrujem, imam mogucnosti za ovo gore navedeno, za isto me i zanima.
  9. Poz svima pre svega, imam nekoliko pitanja o E46 i njegovim benzinskim motorima. Koji je najoptimalniji motor za ovu sasiju (Sedan i Coupe), a da u izbor motora ulaze serije 318i i 320i stim sto 320i da ne ide preko 2000ccm zbog registracije. Znam i za onu izreku da BMW-a nema bez sestaka, ali pokusavam da razmisljam racionalno i da vidim koji ce meni najvise odgovarati (citaj finansije) Stoga me zanima da mi objasnite koliko koji od njih trosi, koliko su servisi, koji se motor pokazao kao najbolji? :)
  10. Pozz, Nikola iz Sabca, dosao sam prvenstveno posto sam potencijalni kupac BMW, pa bih hteo par reci i uputa sto se tice odredjenog modela, inace vozim Honda Civic 88' 1.3 Pozz, Nixazzar :) :)