KOXTER

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KOXTER

 • Rank
  bmw pocetnik
 • Birthday 05/23/1984

Profile Information

 • Ime i prezime
  Radosavljevic Darko
 • Lokacija
  Beograd
 • Automobil
  BMW e46 318I
 1. Daj nekog ovakvog u BG-u, ubi se da nadjem jbni cep a jedan mi fali a nisu Bmw felne i cepovi nisu original. . .
 2. Ne vredi, mora na dijagnostiku. :lol:
 3. Ja svratio u euroglass u Visnjickoj i doneo dvolitarku koka kole i reko moze skidanje nalepnice komsija? Moze, nesto je naprskao i skinuo je celu, znaci u komadu. . . Nema muke ni razmisljanja. . . :lol:
 4. Kako to mislis NEMA letvu volana,pa shta ima? :P
 5. Ja stalno vidjam u prolazu od minum 4 pa do 8-9 auta,samo Bmw,svratim i pitam,kaze ako ti treba za Bmw-a nesto imam sve. Vec godinama znam da radi pa sam pomislio da neko ovde mora znati za njega. Ali nema otpad nikakav tu, tu on zivi i ima servis, nema otpada. . .
 6. Dajte vasa iskustva sa njim ako je imao neko, ne znam da li sam na pravom mestu postavio temu. Ako je neko bio kod njega ,covek godinama radi samo BMW-e i stalno vidjam ispred parkirane, uvek je guzva a zivim jako blizu njega pa me zanima. Pucajte. . . :pilot:
 7. Siguran sam da je plin na OMV-u katastrofa, iste stvari mi se desavale od gore navedenih, stane vise nego sto je zapremina boce i troshi vishe. Ima li neko iskustva sa plinom na MBG pumpama, zadnji put sam tu sipao, tek presao 50-ak Km tako da ne mogu da dajem sud o njima. Ajde ako ima neko duze iskustvo sa njima neka kaze posto mi odgovara cena kod njih i blizina. Cim se predje pancevac i krene za borcu tu je velika konkurencija pumpi u 2 km tako da je to odgovor otkud jeftinije gorivo na tim pumpama nego u celom gradu. Tu je prvo OMV pa MBG pa Knez pa Lukoil pa EKO. TIm redosledom idu u 2
 8. Pozdrav svima,ja sam Darko iz BG-a i ja sam alkoholicar. :lol: Dugo listam ovaj forum pa je i vreme da se prikljucim. Vozim Zastavu i Chryslera, a razmisljam o kupovini BMW-a. . .