Magnifico

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Magnifico

 1. Drugari, potrebna mi je pomoc. Danas mi se pojavio jedan problem. Povremeno u toku voznje ili na leru cuje se neko lupkanje u predelu motora. To traje nekih par sekundi pa prestane. Lupkanje pocinje iskljucivo na nekih 2000 obrtaja, ali ponavljam ne uvek nego povremeno. Sta bi mogao da bude problem i koliko je ozbiljno? Auto je 320d 150ks
 2. Magnifico

  e46 problem

  Kako mogu da znam da li je to u pitanju? Bas sam danas hteo da teram auto u servis, a nije mi bas blizu 50 km. Sad ste me uplasili, ne bih bas da ostanem negde na putu.
 3. Magnifico

  potrošnja ulja

  Hvala na pomoci, da mi je neko rekao da se ulje meri posle 5 minuta ne bih mu verovao, uglavnom svi pricaju da se meri kad je hladan. Ali ako fabrika kaze da je posle 5minuta onda je to tako
 4. Magnifico

  potrošnja ulja

  Da mi uputstvo nije na italijanskom mozda bi i znao za to
 5. Magnifico

  potrošnja ulja

  Auto je sigurno na ravnom, a buni me to sto je velika razlika. Dakle u prvom slucaju je motor hladan, nije radio dan, dva...A u drugom slucaju, na primer vozen ujutru sat vremena i ostavljen da stoji do predvece, tada kad izmerim ulje onda je na maksimumu.
 6. Magnifico

  potrošnja ulja

  Imam jednu nedoumicu u vezi merenja nivoa ulja. Kada izmerim ujutru na meracu je malo iznad minimuma, a kada vozim auto i posle nekoliko sati izmerim onda je na maksimumu. Zanima me koji je rezultat tacan?
 7. Magnifico

  Svetlo instrument table

  Imam jedan problem, postavicu ovde pitanje da ne otvaram novu temu posto je jako slicno... Dakle, povremeno u toku voznje mi se desi da oslabi svetlo na instrument tabli, cd playeru, i svim dugmicima.Kao kada se podesi da sija najslabije, a ustvari mi je podeseno na najjace.To mi se do skoro nije desavalo, zna li neko u cemu je problem?
 8. Magnifico

  e46 320d

  Dark shop, u Zaplanjskoj. I ja sam prezadovoljan kako izgledaju, jedina mana je sto se jedva primecuju kad je suncan dan.
 9. Magnifico

  e46 320d

  Godiste 2002.Presao 217.000km...Evo i par slika: https://imageshack.com/i/n6wos9j https://imageshack.com/i/ndowb5j https://imageshack.com/i/nfhf7qj https://imageshack.com/i/neeg4bj https://imageshack.com/i/n7p8htj
 10. Magnifico

  pozz

  Naravno, sve sto me je zanimalo sam nasao u vec postojecim temama, tako da nije ni imalo potrebe da otvaram nove. :)
 11. Magnifico

  pozz

  Aleksandar iz Kosjerica, 21god. Vec 3 godine sam registrovan i pratim forum, ali nisam bio aktivan u pisanju...Nadam se da cemo se lepo druziti :)
 12. Magnifico

  pozz

  Sve je moguce, ali ni sam ne znam kako mi je to uspelo :D