E36♥

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About E36♥

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 07/26/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://facebook.com/gooooriiii

Profile Information

  • Ime i prezime
    Igor
  • Lokacija
    Pančevo
  • Automobil
    ///E36 316i `97
  • Link do vaseg automobila
    http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=26596
  1. Moj komšija kupio limuzinu sa tablom od kompakta.. Ja gledao i ne verujem, strašno.. Nebitno, paše 100% a za struju ne znam, verovatno..
  2. Da, da, idemo redom :D Samo nisam krenuo od e21 nego e30 ali nema veze :D Hvala svima, nadam se da je ok i vama. Inače u planu su alu felne malo veće nego fabričke, mnogo lufta oko točkova ima, ostalo su sitnice tipa digitalni sat i bord, poliranje koje nije obavezno, angel ili devil eyes, xenon, led na zadnjim šopkama, led iznutra i tako. Uglavnom fabrički ostaje što se tiče izgleda, nikakvi branici, spojleri itd. Moožda neki spojler na gepeku i obrvice ali ništa više. :)
  3. Posle ukradene kockice prošlog leta bio neki JTD i sad ponovo BMW i to novija generacija :D BMW E36 316i 1997g. Crna metalik ABS Servo SRS airbag 2x El podizači napred El retrovizori Dvozonska dig. klima Nema alu felne, od oštećenja samo prag kod prednjeg točka suvozačevog od bankine, nigde rđe niti bilo kakvog oštećenja i ogrebotina isto tako i enterijer, auto u prvoj farbi. Ovu poslednju rečenicu sam naveo jer su slike malo lošije pa da ne bude zabune a i auto je prljav nazad po braniku od ovih kiša iako se pere redovno :)
  4. ali sa dvoje vrata znaci donji deo stuba ostaje. Potrebno: brusilica, mehanizam za zadnja stakla, lajsna na zadnjim mada na coupeu vec ima jer je staklo preko stuba, parce lima da zapusim stub dole i verovatno gore, malo gita i materijal slican enterijeru da se zamaskira. Ali, problem je ojacanje mada kako bi vozio kabriolet :D
  5. evo sad sam našao neki primer ali nije bmw.. :prankster2:
  6. secenje b stuba samo u delu stakla.. Lepo bi izgledalo kad se spuste svi prozori ali da li je to pametno ?
  7. sigurno nema pola auta :D ;) kakav je?
  8. ali posto se nema za oba zavisi od ponude sta bude najbolje.. Ali sestak obavezno.. Hvala svima a ako ima neko da doda nesto slobodno :)
  9. auu sad kad si dao slike ja vise ne znam sta da uzmem :D najbolje oba i da budem miran xD alii jedno znam - kompakt nikad ;)
  10. ee to je vec konkretnije
  11. too sam sve znao ali opet ne znam sta da uzmen.. e da su napravili sedan bez okvira prozora ne bi razmisljao uopste :D
  12. dobro to je nesto drugo ali ajd da govorimo o max ocuvanim a ionako kad uzmem neki ide odma do gole koske pa sredjivanje :D