NemanjaBt

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About NemanjaBt

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Igor Radulovic
  • Lokacija
    Bajsa
  • Automobil
    Bmw 520
  1. Ne bi trebao da je zastopao termostat,valjao je kad je bio skidan. Izlgeda da je resen problem,zamenjena je gumica kucista i nije bio dobro ozracen .... Sad otvara termostat... Ali necu se smiriti dok ne saznam koja je svrha dzeka na kucistu termostata :blink:
  2. Stoji ,gornje crevo je vrelo a donje hladno .. Mozda nije dosta izluftiran ?
  3. Znam da treba,ali se termostat ne otvara.Hladno je crevo koje ide do kucista termostata,sto znaci da se ne otvara. Mozda nisam dobro izluftirao sistem ? ??
  4. Proveo sam puno vremena na interenetu i nisam mogao da nadjem .
  5. Pozdrav,zaista mi treba pomoc... E ovako,upitanju je BMW 316 (1800 cccm) e46 ......ako neko zna koja je svhra dzeka na kucistu termostata. Da li taj dzek dozvoljava da se termostat otvori,ili ste on otvara sam. Kad skinem taj dzek,ne prijavljuje mi nikakvu gresku ,a temperatura se dize,dodje do pola i ne prelazi ,ali nece termostat da otvori . Da li treba da se provoza auto ili bi u leru trebao da otvori termostat.
  6. E zahvaljujem se jos jednom. Stvar je resena ....
  7. Pogledaj na sta lici onaj blend....izlomljen :unsure:
  8. Jos bih vas zamolio ima li gde da se uzme kabal koji pretvara fabricki konektor u euro.... ;)
  9. Pozdrav svima, da li neko moze da mi pomogne gde da nadjem ovu plastiku za cd plejer. Izvadio bih fabricki i stavio cd plejer ali mi fali ta plastika . Interesuje me da li negde moze da se naruci. Hvala svima unapred :))) :e30:
  10. Problem je bio u elektronici pumpe ....Bila je ispravna ali rastelovana. :e30: :) :) :) :dance3:
  11. Hvala ti na odgovoru, i ja mislim da je pumpa u pitanju . A za struju nemam pojma. Poz drug :e30:
  12. Pozdrav svima. Imam BMW 325 tds. I imam dva problema,molio bih sve koji mogu koliko toliko da mi pomognu. Ovako ,motor mi nepravilno radi (na leru,na malim obrtajima) Kad mu stisnem gas vuce kao besan...ali na primer vozim na 1500 obrtaja jako stuca trza. Drugi problem je,napon.Negde kao da mi vuce struju. Svetla mi trepere (svetle jace slabije jace slabije) Kada mi se ugase grejaci svetlo u kabini se pojaca. :angry: :( :huh:
  13. Hvala svima ...nadam se da cemo se lepo druziti na ovom forumu :)