alkonibmw

Members
  • Content Count

    1497
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alkonibmw

  • Rank
    bmw majstor
  • Birthday 05/19/1982

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dusan Djordjevic
  • Lokacija
    Aleksinac
  • Automobil
    BMW E53 x5 3.0i, BMW E65 730d, Kawasaki ZX6 Ninja
  • Interests
    BMW almost
  • Link do vaseg automobila
    http://img851.imageshack.us/i/image0291.jpg/

Recent Profile Visitors

2223 profile views
  1. Svaka cast za trud i rad.. Auto ti je brutalan.. Nema sta dalje da se prica/radi.. Samo zadovoljstvo u voznji i uzivanje.
  2. Profesore, da li si resio problematiku?
  3. Nekim lepkom, zaliven smrtno. Morao da se sece far.
  4. Moze naravno, zajedno smo jaci :-)
  5. Hvala burazeru.. Zvao sam ih, ali ipak ga moram otvoriti NAVI, da bi im dao oznaku lasera da mi poruce.
  6. Lepkom za soferku, sastavljen, usrafljen na 4 mesta radi sigurnosti i resen problem.
  7. Potrebno: - laser za NAVI02 - suspleh ispod motora
  8. Mali update ... Na auto je odradjeno - komplet kocnica, sve plocice, svi diskovi, ulje u kocnicama - servis menjaca - servis motora - spaneri i pogonski kaisevi - letnje gume i sredjena jedna felna koja je bila malo kockasta (naravno nas drug Zuca, sve pohvale za rad) - ugradjeni xenoni u dugim svetlima - zamenjeni bocni zmigavci (bela boja) - umesto ccfl, dosli su led angel eyes (jedino oni nisu pravili zbrku u autu) - auto komplet ispoliran Potreban laser za NAVI02 uredjaj i sus pleh ispod motornog prostora, ostalo je sve reseno na autu. evo malo i slika
  9. Mali update Radilo se oko sedmice.. - odradjeno dubinsko pranje podova i tapacira u gepeku - pranje motornog prostora - xenije u kratkim svetlima, posto nije bilo - angel eyes ccfl - led u kompletnom enterijeru - shadow line bubrega i lajsni oko prozora a u subotu je palo i poliranje farova, kompletna restauracija u vremenskom periodu od 13h do 03h posle ponoci Glavni krivac za ovaj rad je Aleksandar Bratce, sa foruma. Pedanto, temeljno i fabricki vraceno sve na svoje mesto. Odradjeno bez greske, farovi svetle vrhunski..
  10. Moze naravno.. Od e46 odgovara. :-)
  11. Potrebno mi je sledec, pa ako neko ima da proda ili zna gde ima da se kupi.. - fabricka dizalica 71126767945 - kuka za vucu (srafi se u braniku) - senzor ugla volana - bravica za vratanca na rezervoaru 67116923972 - sus pleh ispod dela gde je motor
  12. Iskreno, ovaj agregat me odusevio kako ovog teskasa nosi plus 20 coli guma.. Fino poteze.. 230-250.. ko iz sale.. Odlican je.
  13. Biciklisticke neke :-) Hvala svima na lepim recima drugari.
  14. Jeste prevoz ozbiljan, ali veruj mi da kada sednem u X-a, to je opet carobni osecaj.. X je X, sedmaja je sedmaja. Sve ima svoje cari.