sjoker

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sjoker

  1. sjoker

    Praznici

    Ovim putem zelim da cestitam svima sve predstojece praznike! Mnogo srece,zdravlja,ljubavi i normalno para!
  2. Naravno da daje garanciju!
  3. Ma,ne znam ni ja sam sta da radim...Svi kazu da je ovo kvalitetan majstor.Iskljucivo BMW radi.
  4. E,ovako...Danas me nazvao majstor i saopstio mi je 950 razloga da napravi motor.Nije malo,ali smo i on i ja zakljucili da se bolje napravi,nego da kupujem drugi motor sto moze biti macka u dzaku.Sto se tice cene,na istom sam...Mnogo toga mora da promeni i uradi.Spisak ne bi stao ovde. :) Sta vi svi mislite o tome?
  5. sjoker

    VICEVI

    Uleteo Fica u nekog novijeg BMW-a i odmah se oglasio board computer: I FOUND A NEW HARDWARE! INSTAL OR NOT INSTAL NEW HARDWARE?
  6. Stvarno ima zaludjenika.... :blink: :) B)
  7. Hvala svima na pomoci.Zaista.Nije nista daleko i nije nista skupo ako se voli!Ako neko nesto nadje konkretno,bio bi mu zahvalan! :blink:
  8. Ne,na zelost nisam jos... :blink:
  9. Ovoj mojoj bebici nedostaje motor...produvao. 325TDS E36 Za sada imam samo ove slike... >>OVDE<<
  10. dobro dosao...mada sam i ja nov ovde i mogu reci da mi se dopada! Ziveli!
  11. Nadam se.Vozio sam ga samo par dana i sada sam vec nestrpljiv...IMA LI KO MOTOR???? Nisam se ovako tuzno osecao kada mi zena otisla...hehehehee
  12. vidi...ne razumem se bas mnogo ali znam da je bio E36 325tds 2500 kubika!1995 godiste. Ne znam da li moze neki drugi u njega.
  13. Pa,neka vidi...razvedeni smo! :)
  14. Pozdravljam administratore foruma i naravno sve clanove.Moram da pohvalim forum,jer je zaista koristan i dobar. Inace,zovem se Robert i iz Subotice sam.Pre desetak dana sam kupio svoj prvi BMW 325 tds (prodao zenu da kupim auto...hehehhehe!Ma,salim se samo!). ;) Auto je bas strava i mislim da cu ga ipak zadrzati.Naime,ima sve ovo tuzni pocetak...Auto sam kupio od poznanika i opomenuo me da idem u servis da ga pregleda majstor.Ja,naravno,nisam otisao.Izasao sam na auto put da ga malo "provozam".Odjednom,na brzini oko 130 km/h obrtaji su se nabili do maximuma.U momentu sam ga uspeo ugasiti i s