Dusan VR

Members
  • Content Count

    187
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dusan VR

  1. @Aleksandar Hvala Aleksandre :) @casper e46 Da, da radi ko zmaj :)
  2. Prelep volan Zvezdane.. :) Dobro si ubo u dobrom stanju, vecina je sa oguljenom kozom.. :)
  3. Evo da osvezim malo temu. Naime na autu je konacno namesten lip spojler, ofarban u boju karoserije, zamenjen fabricki kasetas sa fabrickim cd radiom (iako auto poseduje cd sarzer, zamenjen zbog lepseg izgleda enterijera), zamenjen cetvoroktaki mf volan sa trokrakim mf, odradjeno led osvetljenje kabine, i konacno stavljen posle duge zime letnji set felni r17.. :)
  4. Super trojka, smo sipaj i vozi.. u zdravlje da te sluzi.. :)
  5. Mislim da u bmw generalno ide antifriz g48, znam drugu su u ovlascenom sipali taj u 118 :)
  6. Sale, auto ti je sve lepsi i lepsi.. Moj predlog je da jedino zamenis manuelnu klimu digitalnom. To ti je sitna investicija oko 20tak- 25 eura a mnogo lepse izgleda sa digitalnom klimom ili bar meni.. :) Multimedija legla samo tako, felne takodje.. :)
  7. Pozdrav, zanima me da li je moguce na cd sarzer koji je povezan sa fabrickim kasetasem, povezati fabricki cd radio umesto kasetasa ? Da li bi bilo potrebno ako je moguce prepravljati dzekove, instalaciju ili se samo ubode na konektor i tjt ? Hvala
  8. Sale, felne legle ko budali samar.. :D
  9. Dobri su i jedan i drugi ali je karavan predobar ! :D
  10. @ Jovan Nadam se da ce dobro da cucne, videcemo kad ga postavim na autu.. :) @ Dragan Imao je i original M spojler ali je bio 150e, tako da iskreno nisam hteo toliko para da bacam za spojler.. valjda ce i ovaj ok da izgleda kad se ofarba i namesti.. :) Videcu sutra da li je 3M traka ili je neka druga..mada cu najverovatnije i ako je druga, trakom to da zalepim, valjda Nemci znaju sta i kako treba.. :) @ Ivan Nadam se da se nisam zeznuo.. Videcemo uskoro.. Ovako na prvi pogled ok deluje.. :)
  11. Pozdrav,evo malo da osvezim temu.. Stavio sam ipak Exide Premium od 100ah akumulator i za sad sam zadovoljan.. U medjuvremenu je narucen i LIP spojler gepeka iz Nemacke i stigo je juce, evo slike spojlera pa kad ga ofarbam i namestim, javljam se sa novim fotkama.. :) Inace, spojler deluje dosta kvalitetno, nije onaj gumeni sto sam vidjao kod nas da prodaju u Srbiji, cvrst je, kao da je neka plastika, ne znam ni ja tacno koji materijal ali deluje ok i kvalitetno.. :) U upustvu pise da se savija pod temperaturom od najmanje 20 stepeni i da se posle toga smirgla i farba..zanima me da li da le
  12. Super auto..u zdravlje da se sluzis :)
  13. To sam i ja cuo da Exide najmanje ima reklamacije zato se i razmisljam da stavim ipak Exide..a vidim i po karakteristikama je najbolji.. Varta Silver Dynamic od 100ah ima 830a udarne struje i 25% vece snage pri hladnom startu a Exide od 100ah ima 900a udarne struje i 30% vece snage pri hladnom startu..
  14. Negde sam izguglao kao da je sad Exide preporuka za BMW..e sad koliko je ta informacija tacna.. Cuo sam da su oba proizvodjaca vrhunska,pa videcu ovih dana koji cu uzeti..Hvala na savetu Ivane :)
  15. Crvena dosta lepo izgleda na crnom autu ili zlatna :)
  16. Da ne otvaram novu temu, iskoristicu ovu.. Zanima me koji bi po vama bio bolji izbor akumulatora Exide Premium ili Varta Silver Dynamix, oba su od 100ah jer od 90ah se ne proizvode te serije ? Moj akumulator,koji je na autu od kako sam kupio auto poceo da zeza, pala mu je snaga od 720a na 368a, pa bi trebalo u skorijem vremenu da ga zamenim.. :)
  17. Auto je kao lutka.. sa ovim 19 M felnama bice jos lepsi... :)
  18. Sve lepsa i lepsa benka Dragane..a grilovi i volan su legli samo tako.. :)
  19. Hvala Dragane..Evo sad bas gledao, kod tebe bas super ispao :)
  20. Nisam znao za tu traku..Bas cu da pitam ovog lika sto prodaje da li ima ili ne ta traka na spojleru.. :) A jel treba na nesto konkretno da se obrati paznja prilikom kupovine tog spojlera ? Vidim ima nekih i gumenih, valjda nije takav lip jer se meni toliko i ne svidja ta guma..
  21. @ dulebp Hvala imenjace :) @ dredger Haha.. Bilo je i riba za slikanje ali ne sa autom :D @ djapedjape Hvala Pedja :) @ Zeljkamp Hvala Dragane :) Inace planiram u skorije vreme da stavim onaj lip spojler, pa me zanima jer ima neko ono upustvo za lepljenje tog spojlera i cime to najbolje zalepiti ? Cuo sam nesto kao lepkom za soferke e sad ne znam da li je tacna informacija ? :)
  22. Evo da osvezim malo temu.. U medjuvremenu je na autu uradjen veliki servis, bez zamene lanca jer je u super stanju,znaci roleri, spaneri, oba kaisa, vodna pumpa.. zamenjeni su prednji amortizeri koji su bili fabricki, stavljeni su isto Sachs (made in Gemany), probao sam ih do Crne Gore i nazad jer sam bio na moru i bas su dobri, dobro drze u krivini,jednom recju zadovoljan sam.. Evo i neke fotke sa mora.. :D http://i1074.photobucket.com/albums/w412/dusan87vr/20140723_193320_zps78a71266.jpg http://i1074.photobucket.com/albums/w412/dusan87vr/20140724_190531_zps20918dac.jpg http://i1074.pho