MAKSE

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MAKSE

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Marko Djordjevic
  • Lokacija
    New Belgrade Projects
  • Automobil
    BMW E36
  • Interests
    Money Power Respect
  1. Hvala ljudi iskreno se nadam da je to u pitanju.
  2. Matori kad radis za 30 hiljada mesecno sve je investicija.. Skup zivot.. kosta te od dobro jutro do laku noc. Znam koliko su me kostale dosadasnje popravke odnosno zamene delova jer sve uzimam novo tako da me vec boli glava. Ako bude nesto preko 15 soma.. ima da stoji na parkingu bar 2 meseca.. A ne ne znam, nisam imao ovaj problem nikada.. zato pitam..
  3. Pozdrav prijatelji.. Pre nego odem u servis da postavim pitanje pa mozda neko zna cisto da me obraduje da znam cemu da se nadam. M40 motor, e36. Vozio normalno malo se culo kvacilo u kabini kao neki skrip zvuk kad stisnem kavacilo kao da zvacne na trenutak i tako par meseci ali sve je funkcionisalo. Parkirao sam auto, kad sam dosao sledeci dan palim auto stiskam kvacilo nema nista.. pedala se potopi bez ikakvog otpora i feder je vrati nazad. Proverio ulje, dolio malo radi reda, nema reakcije, znaci nikakvog otpora nema na kvacilu niti reakcije. Sta je moglo da ode da li neko zna ? Cisto da
  4. Odlican snimak, voleo bi da ga vidim negde na sirem putu po precke :) Daj ako hoces da ga slikamo kako valja javi se..
  5. Svaka cast za trud.. neki detalji su me odusevili :) Ako hoces da odradimo neke profi fotke daj da se dogovorimo bice mi zadovoljstvo :)
  6. Stigo je jedan IS u ekipu :) Dovezen pre par dana iz Sremske Mitrovice, jako jako dobro stanje, retko dobro ocuvan automobil. :e30:
  7. Jel ste resili problem ? Isti problem imam sa istim motorom, mislio sam da vuce fals vazduh, zamenio crevo usisa, u servisu rekli pumpa nema snage, zamenio pumpu.. i dalje isti problem, recimo od 3500 pa na vise.. ne svaki put ali bas kad zatreba on zatrokira..
  8. Vozio sam ovu kocku jedno vece dok je bila na BG table kod decka koji je ovako sredio,on je kupio od coveka koji je uvezao, mislim da je vec predstsavljena ovde na forumu od njega licno. Ovo je najbolje ocuvana kocka u zemlji sa pravom m-tehnik opremom to mogu da potvrdim. Mnogo mi je krivo sto nisam kupio ovaj auto iako sam imao priliku. Uplasio sam se kad sam video prve slike sa vizirom i nalepnicama, bas sam se smorio, al video sam da si to poskidao tako da dobro je da je zavrsila kod nekog normalnog. Kupi original stopove samo i skini i preostale nalepnice i foliju sa zadnjih stakala, ne p
  9. Ne zurimo nigde samo kruzimo :)
  10. Komsija opasan ti je auto :)
  11. Hvala, hvala, pa trudim se :) Ukrao sam drugaru neki zajebani NIKON aparat pa se trudim da sto vise fotkam auto na nekim gotivnim mestima dok mu nevratim. Pa meni je za sada ok, kod mene je 2 meseca, evo auto je presao 296 hiljada sada i dalje radi odlicno, ne trosi ulje uopste cak se ulje nije ni zaprljalo od poslednjeg menjanja, jeste malo al je i dalje onako prozirno nije crno, mislim da nikada na motoru nije nista radjeno krupno.. Mada cuo sam da se m40 nije bas najbolje pokazao i da je zato posle nekog vremena i povucen iz proizvodnje. Sad da je slab, verovatno, jbg teska je karoserij
  12. Odradio neke popravke i dorade na autu, sad radi bez greske. Sad sam moze se reci prezadovoljan autom. Evo jedna nova onako wallpaperisticna :)
  13. Dragi prijatelji da li postoji radnja u bg koja je ujedno i servis da mogu da odem da kupim deo i da mi ga na licu mesta ugrade, naravno prvo izvrse dijagnostiku da vide sta je problem ? Od skoro vozim BMW i poludeo sam sa kojekakvim majstorima.... molim za iskrenu preporuku gde da odem. Zvao sam Alone za benzinsku pumpu za M40 u e36 mi traze 11400 i 1500 ugradnju. Da li je to ok cena posto sve sto citam o njima mi deluje jako negativno.