dredger

Members
 • Content Count

  1535
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

Profile Information

 • Ime i prezime
  Nemanja
 • Automobil
  ar 147
 • Interests
  Automobili

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dredger

  E46 320d tesko pali

  Vidi brašo...Das kontakt grejaci se upale, lampica svetli. Kad lampica prestane da svetli verglas. Auto upali, ali grejaci rade jos par sekundi kad je hladno dok motor lepo "sastavi". Fora kod dizela je da auto vergla dok grejac koji ti je kao neka vrsta zarulje aktivan. Ti ako sacekas da relej klikne i onda verglas to ti je u principu kao da palis bez grejaca jer ih taj "klik" deaktivira. A dijagnosticara si nasao, kao svecom da si ga trazio.
 2. Ti imas srecu jer vecinu km prelazis van grada. Otvoreno je druga prica. Dizeli koji se mahom voze po gradu, e to je vec problem.
 3. dredger

  E46 325Ci

  Ja sam farbao felne sa montiranim gumama i na autu i na kamionu, ok je ispalo. Prioremi ih dok jos gume nisu namontirane, posle zastiti gume onom trakom i to je to.
 4. dredger

  E39 problem voda.

  Garant su u talu sa majstorom 🙂
 5. dredger

  E46 320d tesko pali

  Otkud ti to da ih pali u voznji? Sto bi ih palio u voznji?
 6. dredger

  e36 318i

  Evo da pomognem
 7. Teraj ti to druze kod majstora, tesko cemo ovako resiti problem.
 8. Ma ok je i treba da je crno.
 9. A jesi gledao na meracu ulja koliki je nivo? Jel crno ulje ili sivkasto. Trebas to druze da odvezes kod nekog majstora, bas svasta je moguce da ti pravi problem. Reci nam odakle si pa cemo ti preporuciti nekog.
 10. A da nije pomesao vodu i ulje?
 11. dredger

  Oglasi

  wynns supremium diesel. Tdci bas ima "mekane" dizne, ali ovo mu resava problem. Poboljsava cetansku vrednost i ima u sebi neku vrstu detergenta pa cisti ceo sistem za ubrizgavanje. Oko 1.000 dindzi kosta, ima taj dozator i pise u kojoj razmeri se sipa.
 12. dredger

  Oglasi

  Sad cu da ga pitam kako se zove.
 13. dredger

  Oglasi

  Ja ti preporucujem sa NIS-ove pumpe, rusko je sredstvo, ima dozer u sebi, sipa se pun dozer na 60l nafte. Surak od kad to sipa u mondea tdci nema problem s diznama. Preventivno sipa jednom u par meseci.
 14. dredger

  Oglasi

  Dogovoreno!
 15. dredger

  Oglasi

  Nisam nikad bio u Fijakeru, u Slonu sam par puta jeo stvarno vrhunski rostilj. Znam kuda se ide za Apatin, tu negde je zivela cura s kojom sam se vidjao, znam i most gde je...Sombor je prelep grad i stvarno sam se tu nekad vrhunski provodio.