vranjin

Members
 • Content Count

  2031
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

7 Followers

About vranjin

 • Rank
  bmw profesionalac
 • Birthday 07/01/1970

Profile Information

 • Ime i prezime
  Vanja Vranjin
 • Lokacija
  Kikinda
 • Automobil
  E61
 • Interests
  elektronika i naravno BMW

Recent Profile Visitors

7607 profile views
 1. Pozdrav vranjin, mogu li dobiti tvoj email pošto ne mogu poslati privatnu poruku.

  1. vranjin

   vranjin

   [email protected]

   A možeš i na broj +381611335997

  2. vranjin

   vranjin

   Nisam redovan na forumu i sad sam video poruku.

 2. Možeš i turbine kod Zeravice.
 3. Jesi li proverio nivo kočione tečnosti?
 4. Treba ti napajanje i signal sa rikverc prekidača.
 5. Čini mi se da može da se vidi peko dijagnostike. To zavisi od gm. Ako ne, onda instrument. Kod koga da ideš u taj kraj, pojma nemam.
 6. Pored ručice brisača učestvuje i generalni modul. Trebao bi prvo proveriti da li ručica dobro radi, da li šalje dobre informacije u gm.
 7. Sa lakom za nokte su mogli samo da zalepe jer je lak izolator. Ima da se kupi , par eura košta. Može dosta uspešno da se uradi.
 8. Verovatno da je negde na staklu u prekidu.
 9. Ako imaš dovoljno freona i iz tom delu sve u redu, imaš i rele za kompresor klime. Vidi i to.
 10. vranjin

  Oglasi

  Tako smo i onu moju peticu kupili, na reč. I ja predjoh sa njom preko 100kkm bez ijednog kvara. Kakav bi divan ovaj svet bio kad ne bi bilo lazova , prevaranata.
 11. Vidi osigurace f7 ili f52 , zavisi od godišta. I spojeve. Jedino sa australijskog tržišta i sa desnim volanom imaju još i rele za upaljač.
 12. Lovu nisam vratio niti sam tražio jer auto više nije bio kod mene. Ne kvari se svaki automatski menjač. Po pričama, dosta tih menjača ima problem. Jeste sreća potrebna ali i redovno održavanje.
 13. Moj e61 je bio automatik. Crko menjač i dogovorim u Bmw Kum iz Čačka da mi zamene. Ostavio stari i dopustio 1200 eura. Menjač jure bio sa auta koji je prešao oko 30kkm. Posle dva meseca opet problem sa menjacem. Zovem ih da reklamiram. Posle nedelju dana auto je ukraden. Tragajući za autom ili delovima od auta dodjem do saznanja da NISU ZAMENILI uopšte menjač odnosno da su me prevarili. Tokio o automatskom menjaču i Bmw kumu. Čisto da se zna. Inače, ne bih izbegavao automatski menjač. Samo redovan servis i eventualno Wandler. Mislim da se ostalo ne kvari često.
 14. Uradi prostu stvar. Otkaci senzor sa suvozacevog sica i vidi da li će upaliti lampicu. Ako je ne upali onda ne radi lampica. I posle obrises grešku.