bimmer

Members
  • Content Count

    105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bimmer

  1. Kao sto 528 kaze, on se ne pali odmah kad ukljucis klimu kao kod nekih drugih vozila, posto visko i ovako radi, on se pali samo kao dodatak visku kada ovaj ne moze da izadje na kraj sa temperaturom. I proveri nivo rashladne tecnosti, desava se da fali tecnosti pa termoprekidac posto je visoko postavljen ne moze da odreaguje.
  2. 528IA reci mi dali se lcm moze otvoriti i probati ocistiti sa kontakt sprejom u slucaju da nije crkao chip nego da su losi kontakti, i za migavce jel to onaj sto se nalazi kod suvozacevih nogu ili ima neki poseban.
  3. Pre su mi se sva 4 sama od sebe palila kada je zakljucan auto pa su isto sami i prestali. Sad mi ne radi zadnji levi migavac (nije sijalica). gde se nalazi automat ili kako se vec zove za migavce? naravno na 39ki i da, kad dam levi migavac on ponekad radi u normalnom ritmu znaci ne ubrza kao kad je sijalica neispravna, ali i dalje pozadi nista.
  4. http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=3512
  5. Polovan ti ne vredi zato sto su skoro svi u out u. Vec sam pominjao da to rade u Tosinom bunaru u AE za skromnih 150e. A mozes i sam malo kontakte da poboljsas imas u DIY,ili u googlu kucaj: e39 dead pixels. probaj.
  6. u Delti po tim cenama +pdv. a ne verujem da ces kvalitetno naci jeftinije nigde.
  7. Zabice sam ja uzimao u Aloneu i bile su nekih 30din kom.
  8. Nov je skup oko 250e, ja sam remontovao jedan kod nekog lika u BG ali ti to pretpostavljam ne znaci mnogo, ako ne nadjes nekog ko ce to da ti odradi najbolja varijanta ti je polovan.
  9. A sta bi sa onim adapterom za e39 od letos ako se secas. :)
  10. https://shop.bmwgroup.com/is-bin/INTERSHOP....Start?shop=LIFE Evo ga katalog za suvenire i ostale stvari, samo zapises kataloski broj i pravac delta.
  11. Izgleda kao da je sa celicnim felnama bez radkapni.
  12. Da Sova je to radio letos i kostalo je 60e
  13. Ostavio sam broj u temi predvidjenoj za to.
  14. Sve pohvale za servis Sova u maloj piramidi tel. 064/176-3364
  15. Ja sam jednom radio kod Sove u piramidi, mislim da je oko 60e, i mogu vam reci da ni fabrika ne moze bolje da napravi. Imam negde njegov tel. ako hoces mogu da potrazim.
  16. Tako cu i da uradim.
  17. Isao tamo, oni imaju gotova stakla ali nemaju za e39
  18. Levi retrovizor mi je onaj elektrohromski (samozatamnjujuci) pa se ono ulje razlilo i moram ga zameniti samo mi ne pada na pamet da dajem 200e za staklo, a znam da su pre pominjali nekog lika sto isece staklo zalepi i sve to za nekih 1000din, ali nikako ne mogu da nadjem taj topic. Poz.
  19. Pre je bila tema na forumu o nekom liku koliko se secam sa dusanovca koji menja stakla na retrovizorima, ja se ubih trazeci ali ne mogu da nadjem. Ili znate nekog drugog ko to radi? Ja sam obisao nekoliko glas servisa ali niko se ne bavi time.
  20. bimmer

    Omiljeni BMW

    Najvise mi se generalno svidjaju automobili od kraja 80 tih do kraja 90 tih a sto se BMW a tice: E30 E34 E31 E38 E39
  21. Za 90e za to parce nema ako ubodu boju, za te pare moraju.