TOMARA

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TOMARA

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Vladimir Tomic
  • Lokacija
    Old Pazova
  • Automobil
    BMW E34 524 TD
  • Interests
    Pravo, alkohol, cigare, zene i BMW!
  • Link do vaseg automobila
    [IMG]http://i61.tinypic.com/28kr1hs.jpg[/IMG]
  1. Kao prvo, svaka cast za projekat... Svidja mi se izbor motora, kao i modela... :e30: Mislim da je auto, ovako vizuelno, dobra osnova za sredjivanje... Slazem se sa Marudzom, mislim da bi najlepsa varijanta bila kompletan mtech2 kit ukljucujuci i volan naravno... Puno srece sa sredjivanjem i da te dugo i lepo sluzi...
  2. Bas mi se svidja... Jako je lepo ocuvana :preved:
  3. TOMARA

    Oglasi

    Zvao sam ja pre neki dan... Po meni ima dosta ulaganja... Pod je truo na nekoliko mesta, sto znaci da mora da se radi, auto ne radi na benzin pa je verovatno crkla pumpa ili ko zna sta jos, istekla mu je registracija, prednje desno krilo je udareno, prednji branik je polomljen i treba da se menja, u gepeku je truo cini mi se na jednom dzepu, na slikama se vidi da je vozacevo sediste iscepano, a da je suvozacevo ustvari ubaceno vozacevo (vidi se rucica za obaranje)... Motor ne znam kakav je, navodno je radjena generalna pre 15.000 km, e sad ko zna kako je to uradjeno i sta je uradjeno...
  4. TOMARA

    Oglasi

    Hahahaha :D Treba pitati jel i prase ide uz auto :D Eee ima nas raznih...
  5. Prelepa ti je kocka zaista... Slike su profi odradjene i verujem da ce krasiti mnoge monitore :preved:
  6. Ruku na srce, meni bi bilo zao da ovako silujem auto... <_<
  7. Zaista ne znam sta bi rekao sto vec nije receno. Istinski se divim ljudima poput tebe i tvog oca. Toliko rada, truda, vremena, novca, zivaca... ma svega... Ovo je cista ljubav, ovo nema cenu... Sinoc sam sve polako i pazljivo iscitao i pogledao i zaglavio do 6 ujutru na tvojoj temi. Radovao sam se svakom uspehu kao da je moj. Od srca ti zelim srecne praznike i sve najlepse tebi i tvom automobilu.
  8. Hvala na dobrodoslici i lepim recima. ;) O automobilima znam nesto malo vise od osnovnog, tako da ce mi iskustva i saveti svakako dobro doci. U taj automobil sam se zaljubio na prvi pogled, jos kao osnovac. Jedan nastavnik je ceo zivot vozio samo E30, a ja sam uzivao u svakom danu kada ispred skole ugledam parkiran :e30: Godine su prolazile, ali ljubav i zelja je ostala ista do danas.
  9. Pozdrav svima. Zovem se Vladimir, imam 24 godine i zivim u Staroj Pazovi. Veliki sam zaljubljenik u BMW vozila, pogotovo u seriju E30, popularnu "kockicu". Posto sam student, finansije su mi "ogranicene", i trenutno sam u procesu skupljanja love za omiljeni automobil. :) Registrovao sam se na forum kako bi sto bolje proucio E30 i prikupio korisne savete. Ziveli ljudi! :) :e30: