MladenR

Members
  • Content Count

    485
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MladenR

  1. 19 hours ago, Marence said:

    Nije malo para... Jel ima neko iskustva sa ovim low budget gewindama po ebay-u za 250-350e? Kako drzanje imaju i koliko traju? Udobnost mi nije bitna uopste. 

    Slobodno kupi Ta Technix, Blue line, FK koenigsport.. Ja to vozim godinama nikakvih problema, isprobavao sam razne kombinacije. Služile su me čak i za po neki slalom itd. Za vožnju običnu i tako vrh, ne treba ti bolje. Naspram amortizera i opruga je 10x bolje.

    Na HR, KW i skupe ostale ćeš samo baciti pare, nisi profi vozač sa kacigom da ganjas vremena i svaki sekund je zlatan. ;)

  2. Interesuje me šta da radimo po pitanju vešanja. Drugar ima karavana i koristi ga za šlep službu. Prikolica je teška 650kg.
    Ogibljenje je fabričko pa nazad legne dobro kad se natovari auto. Hoće da menja opruge i amortizere i šta da se radi, možda gewinde a da li su prejake pretvrde? U fazi smo pakovanja nekih sportskih opruga od e36 i amortizera nazad za probu par dana.
    Neki savet da li sme gewinda, da ga ne otkine pozadi itd ???

  3. Svi na svetu kada prodaju nešto lickaju i slikaju po 10x iz 20 uglova kako bi auto ispao što lepše... Danas sam baš prisustvovao takvom jednom slučaju :D
    I uopšte se ne potresam na takve oglase.