MladenR

Members
 • Content Count

  485
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MladenR

 1. Slobodno kupi Ta Technix, Blue line, FK koenigsport.. Ja to vozim godinama nikakvih problema, isprobavao sam razne kombinacije. Služile su me čak i za po neki slalom itd. Za vožnju običnu i tako vrh, ne treba ti bolje. Naspram amortizera i opruga je 10x bolje. Na HR, KW i skupe ostale ćeš samo baciti pare, nisi profi vozač sa kacigom da ganjas vremena i svaki sekund je zlatan.
 2. Sve što treba a moguće je tj izvodljivo je i isplativo. Imao sam mušteriju neke kormetal felne, da se urade izađe više nego što one koštaju.
 3. Ovo su neke od felni koje sam ja uradio. https://ibb.co/iwHSfH https://ibb.co/hG5PSx https://ibb.co/cC9Jnx https://ibb.co/k59vZc https://ibb.co/cG1nfH https://ibb.co/fps4Sx https://ibb.co/njzUuc https://ibb.co/dvW9uc https://ibb.co/fcNFZc https://ibb.co/bYxSfH https://ibb.co/cqwynx https://ibb.co/nu6ynx https://ibb.co/kXctLH https://ibb.co/cJYYLH https://ibb.co/hLFPSx
 4. MladenR

  Oglasi

  u savršenom stanju nije sigurno https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9752129/bmw-320-m20-e30
 5. A dizne? Jel kuckaju da se bas cuje?
 6. MladenR

  Oglasi

  sve e36 po oglasima gole krntije, propast a zavalili cene uzas bolje voziti golfa za te pare
 7. MladenR

  Limarija bmw e30

  Crveni feropoks. Imaš ga kod Dragićevića. On je kao plastika kad se osuši.
 8. lep auto ali ne moze da ide izgleda ko m a ne ide ni ko 2.5, bez uvrede druze ne bih mogao to da vozim sa tim motorom
 9. pa 1.9 običan... a kod mene isti al 2.8 ful oprema, nemam kuku da probamo kako bi bilo
 10. MladenR

  Oglasi

  https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7789685/bmw-320-320cd u savrsenom stanju a gde je elektro ventilator? koliko e46 pregledah ne znam ni sam a na svakoj se vidi onaj poprecni lim nijedna nema ventilator klime.. znaci udarane
 11. Aaa ne, ne upuštam se ja u to. Kod mene je 2.8 redovno zaveden.
 12. Ceniš da je to dosta? On se malo nalozio na gevindu pominje je cesto. Ja sam 50:50, imao sam je i dobra je stvar al mislim da je prejako to za slep. A? On hoće da ga spusti i napred malo posti je visi ovako a kad ga natovari onda je kao gliser i ljudi mu blicaju zbog farova..
 13. Interesuje me šta da radimo po pitanju vešanja. Drugar ima karavana i koristi ga za šlep službu. Prikolica je teška 650kg. Ogibljenje je fabričko pa nazad legne dobro kad se natovari auto. Hoće da menja opruge i amortizere i šta da se radi, možda gewinde a da li su prejake pretvrde? U fazi smo pakovanja nekih sportskih opruga od e36 i amortizera nazad za probu par dana. Neki savet da li sme gewinda, da ga ne otkine pozadi itd ???
 14. MladenR

  Oglasi

  https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9578664/bmw-530-e39
 15. A šta se dešava u situaciji da npr auto ima saobraćajnu 316i i fabrički je takav a unutra je 2.0i i to mlađi motor npr m50. Brojevi se slažu tu nema greške. Bio je registrovan, ima i plin atestiran sve fest.
 16. zato treba voziti matora kola i djubradima davati sto manje para
 17. Čitao sam po netu da na e46 otpada zadnji most od sasije. Otkine ga motor, slabo je urađeno. Da li ti imas mozda problema s time?
 18. može to mu i jeste njegova dimenzija na jačim motorima msm na 2.5i i veći ne može 15ka, mora minimum 16ka zbog kocnica inače mi je poznato da holandjani prelaze mnogo km...
 19. MladenR

  Oglasi

  Svi na svetu kada prodaju nešto lickaju i slikaju po 10x iz 20 uglova kako bi auto ispao što lepše... Danas sam baš prisustvovao takvom jednom slučaju I uopšte se ne potresam na takve oglase.
 20. MladenR

  Oglasi

  Dizel, odmah znači da je mrtva kobila i satran do kraja. A za naše uslove on je nov kad ljud iz juga itd sedaju u e46.