La Haine

Clan BMW Fan Kluba
 • Content Count

  758
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About La Haine

 • Rank
  bmw znalac

Profile Information

 • Ime i prezime
  Lou Badzet
 • Automobil
  BMW e46 316ti compact city
 • Interests
  BMW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La Haine

  Bmw e46 316 ti compakt

  Taj prefiks P ispred broja znači da je dijagnostika univerzalna.. meni je jedna takva kompletno lažirala kvar ranije, tj najebo sam..
 2. La Haine

  Bmw e46 316 ti compakt

  Treća se ne vrti, puž je okreće samo pola kruga, u zavisnosti koji položaj joj treba..
 3. La Haine

  Bmw e46 316 ti compakt

  Treća reguliše otvaranje ventila na usisu, tj 1. i 3. zajedno, sistemom klackalica, to je valvetronik zapravo. Treću pokreće elektro motor koji zna da crkne, tj četkice se potroše, može da se servisira.. Može i treća bregasta da se pojede zbog lošeg podmazivanja... Ako je do toga..
 4. La Haine

  Airbag - Greska na senzoru suvozaca

  Samo da javim da lemilica radi, sad samo praksa i da se otvorim za kvalitetnu tinol žicu, Elsold npr.. Motor uzupcen, zadihtovan, odmara, sutra malo metalurgije, da mu zatvorim egr i da ga upalim konačno.. inpu da nabacim i to je to..
 5. La Haine

  Oglasi

  Hillclimb, kad legne plata
 6. La Haine

  Oglasi

  Go lim i motor dobar, bez klime, tapacira auspuha i ostalih sr.. samo na benzin da dismr. A da, mora da bude 3serija
 7. La Haine

  Airbag - Greska na senzoru suvozaca

  Ako neko može, neka prebaci moj upad u drugu temu. Rasturene su plastike i sus pleh, proban je malo alat za blokiranje radilice, da nije kratak .. Crankshaft TDC locking pin, pozicija klina je na pola tri, nije vidljivo okom, malo je nezgodno da se pogodi Malo orijentacije radi Cekam vreme bez kiše da nastavim.. Javljao je: 2781 Camshaft position sensor intake -permanentno 2731 Function, camshaft control, inlet - povremeno Lambda sensor - povremeno, kad štucne, tj par puta, to bi vremenom islo u progresiju verovatno, trokiranje i sl. Pre desetak dana sam rotirao pozicije senzorima bregastih i mesta solenoid ventila, već sl.dana je upalio greške na dijagnostici. Vanose čita regularno na 120°
 8. La Haine

  Airbag - Greska na senzoru suvozaca

  Staru sam pretvorio u sobu 5x5.. Javim kad zamenim vanos kako stoje stvari.
 9. La Haine

  Airbag - Greska na senzoru suvozaca

  Op op, kompletiran alat..hteo sam da prelemim bateriju na elektronici ključa, ali nisam imao čuku, odradio je elektronicar.. Ali će zato bratić da ga uzubi sam, čim se sastavim sa sl.vremenom.. Ovde mi je bila stara radionica, bratić je sve sam odradio, na skeli sam uglavnom u sl.vreme..nadam se krajem leta da krenem da pravim drugu radionicu...
 10. La Haine

  Oglasi

  Sta sam po****o sve u ćaletovim autima, sve je na picu mirisalo unutra:)
 11. La Haine

  Oglasi

  Uvece izadjem na terasu da izgorim jedan duvan, ono neki ganci seli u mečku, turbina mu svira bato na 150 metra se cuje, auto u prvoj-drugoj bem li ga, cima seca, automatik rodjaci, nema sile da prešalta..miran kraj, cujem ga još 200 metra dalje kako se muči..jebo mu mater .. Dredger kad krao auto od ćaleta, svaki mu bio dobar, kad treba da se popravlja, ne valja ni jedan.. osnovna skola sam bio kad sam ukrao auto ćaletu prvi put, proterao sam ga kroz žicanu ogradu, po dva cm od oba stuba..svaki mi je bio dobar, sve karavanke..
 12. La Haine

  Bmw E92

  Posle malog d ide veliko A, pa 6 ili 4, pa veliko D
 13. La Haine

  Bmw E92

  Prebacio se u suprotni tabor, onaj sa malim d, imamo i treći tabor sa velikim X
 14. La Haine

  Bmw E92

  Od prevejanog vuka smo očekivali neki M135i 235i, kad ono..