Marko Lekic

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marko Lekic

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 01/22/1992

Profile Information

  • Ime i prezime
    Leka '92
  • Lokacija
    Uzice
  • Automobil
    BMW e39
  1. Ma daj nije moglo da nas se skupi ni 150...koliko samo ima u srbiji kola i kao ,,ljubitelja,, BMW-ova...a 70% tih kao ,,ljubitelja,, nije ni doslo...decko dosao iz Bosne sam,presao 300 kilometara da bi dosao u Cacak,a ovi iz Srbije nisu mogli da mrdnu svoje dupe da bi dosli...Svaka cast decku iz Bosne,skidam mu kapu...
  2. Vizuelno sam razocaran...Na nekim slikama sa foruma su neka kola zategnuta kao pracka..a danas kad sam neka uzivo video...razocarao sam se...:/
  3. Pa posto je ovaj auto njegov ujak kupio novog u salonu u Svajcarskoj 2001 godine,pa kad je dosao ovde u srbiju 2008 mu je dao auto na poklon.,..kad ga je carinio ,tad ga je nesto preko veze carinio na 2.0..
  4. Hvala na komplimentima..ako nesto ne valja na autu slobodno recite,ako mislite da treba nesto da promenim..evo jos jedne slike,nikako da uhvatim vremena da ga na tenane slikam..
  5. Hvala vam na dobrodoslici..:D..Aa luka...dodji da probas prsutu sa zlatiborskih pasnjaka,a na zlatiboru nigde ni jedne zivotinje na livadama nema,cak ni kucica..sve pokupili za kobasice,prsute i ostale proizvode..tako da ne mogu prsutom da se pohvalim...:D :lol: :lol: :lol:
  6. Auto je 2.8 motor...OD ovog decka sto sam kupio,njegov ujak zivi u svajcarskoj,tamo je kupio novog 2001 godine..imam sve papire..2008 godine mu je dao na poklon,i decko je hteo da registruje na invalida..ali nije hteo da se cima da juri koga da nadje,pa je lepo sreedio da registruje na 2.0...sve mi je lepo ispricao..zbog toga je dugo bio na oglasima,jer ko god mu je dosao da vidi mislili su da je 2.0 pa kad im akaze da je 2.8 oni odustanu..auto je stvarrno u odlicnom stanju.. :preved:
  7. Da ,navigaciju nema.. :preved: To je za sada...nemam puno slika jer sam ga skoro i uzeo :) :preved: :preved:
  8. .. Bmw 528 od opreme sve osim koze..
  9. Cao svima,ja sam Marko iz Uzica..Pozdrav svima iz grada komplet lepinja :D :D