vozdovac

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vozdovac

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    stefan
  • Automobil
    325

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ima na oglasima jedna 34-ka za 3100,izuzetno izgleda i da imam para uzeo bih je jer sam upoznao vlasnika koji je igrom slucaja sestric tipa kome sam prodao kocku Ima i 36-ica za 3700,ali mislim da je to malo prejaka cifra. Moracu da se strpim neko vreme dok ne sakupim novac i dok ne natrci nesto adekvatno,jer unapred vec imam isplanirano sta bih radio na kolima,pa mi za to treba dodatni kes.. Videcemo..
  2. Ja juce gledao na polovnim automobilima,svega 2 oglasena E pa to je,ja prosto ne mogu da se odlucim izmedju ova dva,naj radije bih posedovao oba ^^ 36-ica je generalno momacki,dok je 34-ka ujedno i momacki i porodicni,a to je ono gde se ja lomim,ako razumes sta hocu da kazem Za sad u steku imam nekih 1300,racunam da nadjem nesto do 2000,vidim da idu i preko,al ako je sve po ps-u,dodao bih neku razliku. Nastavljam da pratim oglase,cim natrci nesto oglasavam se
  3. To oko sibera znam,imao sam do nedavno kocku '86 sa ful paketom opreme,ali sam se morao rastati od iste teska srca. Pa tu smo negde oni i ja,po 25 ,zato mi ti primerci i jesu u neku ruku dragi.. Slazem se da je ponuda sarolika,i iskreno ne bi mi bio problem da platim malo jacu cenu,a da znam da je na njemu radjeno i da je prikladno odrzavan.. Sto se 36-ice tice,iskren da budem u poslednje vreme sve ih je manje na oglasima u bilo kakvom stanju.. Po komentarima zakljucujem da je 34-ka bolji izbor na duze staze,pa cu se vise fokusirati na istu. Hvala na izdvojenom vremenu i savetima,svakako da cu
  4. Ja generalno preferiram vise starije automobile,sto zbog izgleda,sto zbog manjka elektronike. Kompakt je recimo jedini model koji mi se ne dopada,u oba slucaja bih uzimao 2.5 motor,s tim sto me brinu price oko lose limarije na E36,te sam upravo iz tog razloga i otpoceo ovu temu,kako bih saznao vise..
  5. Govoris za oba ili neki odredjen model?
  6. Kao sto rekoh ne bih isao ispod 2.5 Gledam svakog dana oglase,ranije je,cini mi se bila bolja ponuda..
  7. 2.5 je idealan,ne bih isao ispod,to onda kravi uzitak..
  8. Iskreno lomim se dugo vremena izmedju ta dva modela, Ako je makar priblizno kao M20,onda Gledam sta je najbolje uzeti za sredjivanje,a da ne proguta gomilu novca,jer kao sto rekoh i ako mi se E36 dopada,cuo sam da je jako losa limarija,ne znam koliko se isplati ulagati..
  9. Prvenstveno zelim da Vam se zahvalim na konkretnom odgovoru i savetu sta da gledam Pratim vec neko vreme oglase,mada ne vidim da se neki 525I cesto pojavljuje,uglavnom su to TDS varijante koje me ne zanimaju,takodje gledam da paket opreme bude fabricka,sto je slozicete se takodje jako tesko. I sam sam razmisljao o nekoj 1993,ne znam zasto,ali ta godina mi se onako vrzma po glavi. Do sada nisam nasao neku sa el. podizacima pozadi..
  10. Lagano prikupljam novac za novog mezimca,ali odluciti se za pravi nije lako. Nedavno sam postavio slicno pitanje,ali nikada se nisam bavio karakteristikama. Konkretno me zanima limarija,cuo sam da na E36 i nije na nekom zavidnom nivou,i koliko je lako,odnosno tesko doci do delova da na kraju izgledaju kao na ove 2 fotografije,tu pre svega mislim na 34-ku http://motormavens.com/emAlbum/albums/Antonio Alvendia/Events/Wekfest-Weksos-Japantown-San-Francisco-2010/IMG_0181-BMW-E34-525i-San-Francisco-Wekfest-weksos-fatlace-hella-flush-copy.jpg
  11. Bio sam danas do AMSS,kazu da oni tu ne mogu nista. Poslali su me u SUP,odakle me salju na tehnicki. Tek nakon tehnickog mogu na Vozdovcu da trazim novu saobracajnu.
  12. Casper je nesto pisao pre 3 godine o slicnoj temi,cekam da mi odgovori. To je ono sto bih zeleo da izbegnem,kupca imam,samo to da zavrsim..
  13. Zato i hocu da vratim u saobracajnoj na 2500. Kod nas te muljaze prolaze,ali tamo..